ΤΟΠΙΚΑ

Πληρότητα 100% στη Ζαγορά

πληρότητα-100-στη-ζαγορά-786058

Υψηλά ποσοστά πληρότητας που κυμαίνονται από 95% έως 100% σημειώνονται στην περιοχή της Ζαγοράς στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς, που ξεκίνησαν χθες και κορυφώνονται αύριο με την ανακήρυξη του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου σε επίτιμο δημότη Ζαγοράς.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Συλλόγου επαγγελματιών Ζαγοράς, Θανάσης Μπαρούτας, υπογραμμίζει ότι είναι γεμάτα όλα τα τουριστικά καταλύματα λόγω των επετειακών εκδηλώσεων, αναμένεται ανάλογη κίνηση στα καφέ, τις ταβέρνες και τα εστιατόρια της περιοχής, ενώ στο μεταξύ οι επαγγελματίες έχουν εφοδιάσει τα καταστήματά τους με τις ανάλογες ποσότητες ειδών διατροφής, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των επισκεπτών.

Οι επισκέπτες προέρχονται από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και η εικόνα που δίνει η περιοχή της Ζαγοράς τη δεδομένη χρονική στιγμή, θυμίζει καλοκαίρι.

Ο κ. Μπαρούτας εκφράζει την ικανοποίησή του για την υψηλή επισκεψιμότητα που σημειώνεται, τονίζοντας παράλληλα ότι ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς αποτελεί θεμελιώδες κεφάλαιο για την περιοχή, από κάθε άποψη.

Στο μεταξύ, ο απολογισμός της θερινής σεζόν έχει θετικό πρόσημο, με δεδομένη την έντονη κίνηση και το μεγάλο ρεύμα των επισκεπτών που κινήθηκε προς τη συγκεκριμένη περιοχή από τα μέσα Ιουλίου έως το τέλος Αυγούστου.

Η σεζόν είχε διακυμάνσεις, το ξεκίνημα δεν ήταν σύμφωνο με τις προσδοκίες των ξενοδόχων αλλά στη συνέχεια διαμορφώθηκε τελείως διαφορετική εικόνα. Σε γενικές γραμμές, η σεζόν κινήθηκε στα δεδομένα της προηγούμενης, σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου των επαγγελματιών της Ζαγοράς, ο οποίος τονίζει παράλληλα ότι η εικόνα του Σεπτεμβρίου και της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου, ειδικότερα, είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου