ΤΟΠΙΚΑ

Σε τρεις μήνες η τοποθέτηση της νέας πεζογέφυρας στον Κραυσίδωνα

σε-τρεις-μήνες-η-τοποθέτηση-της-νέας-πε-786546

Υπεγράφη σήμερα Παρασκευή μεταξύ του Δήμου Βόλου και του εργολάβου, η σύμβαση για την κατασκευή της μεταλλικής πεζογέφυρας στον Κραυσίδωνα πλησίον της οδού του Αγίου Γεωργίου, έργο συνολικού προϋπολογισμού 77.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη δημοπράτησή του έργου τον Μάρτιο του 2016 ο διαγωνισμός απέβη άγονος εξαιτίας της αποχής των εργοληπτών δημοσίων έργων, ωστόσο ο διαγωνισμός επαναλήφθηκε στις 8 Ιουνίου 2016 επιτυχώς με το έργο να υλοποιείται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Η τελική συμβατική δαπάνη μετά την έκπτωση που προσέφερε ο εργολήπτης είναι 46.575,62€ ενώ το περιθώριο παράδοσής του έργου είναι πέντε μήνες.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θανάσης Σταυρίδης τόνισε ότι η γέφυρα θα τοποθετηθεί το πολύ σε τρεις μήνες και πρόσθεσε πως «με την τοποθέτηση της καινούργιας, ασφαλούς πεζογέφυρας ικανοποιείται ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής καθώς η ξύλινη πεζογέφυρα που υπήρχε στο συγκεκριμένο σημείο θέση έχει αποξηλωθεί, λόγω επικινδυνότητας, μετά από αιτήματα των κατοίκων της περιοχής».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου