ΤΟΠΙΚΑ

Πέθανε ο Νίκος Τσιμπανάκος

πέθανε-ο-νίκος-τσιμπανάκος-851206

Εχασε τη μάχη με την επάρατο ο πρώην Κοινοτάρχης Άνω Βόλου και γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο χώρο της Αυτοδιοίκησης Νίκος Τσιμπανάκος σε ηλικία μόλις 65 χρόνων.
Το άγγελμα του θανάτου του πρώην κοινοτάρχη σκόρπισε θλίψη σε όσους τον γνώριζαν για την προσφορά και την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στην αυτοδιοίκηση.
Ο Νίκος Τσιμπανάκος αφιέρωσε κυριολεκτικά τη ζωή του στον Άνω Βόλο που αγαπούσε υπερβολικά.
Το 1988 μαζί με τον Αχιλλέα Καλυβιώτη που ήταν αντιπρόεδρος της Κοινότητας Άνω Βόλου έβαλαν τα θεμέλια για την εθελούσια συνένωση με την τότε Κοινότητα Ανακασιάς για να δημιουργηθεί ο Δήμος Ιωλκού.
Την περίοδο ‘86-90 διατέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Βόλου, ενώ επίσης εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος Ιωλκού την περίοδο ‘90-‘94 με δήμαρχο το Νέστορα Τσίρο. Τα τελευταία χρόνια εκλεγόταν και δραστηριοποιούνταν στο Τοπικό Συμβούλιο Άνω Βόλου.
Ο άτυχος Νίκος Τσιμπανάκος προσβλήθηκε από την επάρατο πριν από εννιά μήνες. Με σθένος έδωσε τη μάχη μέχρι τέλους, ωστόσο εξέπνευσε χθες, σκορπώντας θλίψη στους οικείους και φίλους του.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Σάββατο στην 11 πρωί από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Άνω Βόλου.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωλκού μετά από έκτακτη ειδική συνεδρίαση, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Νικολάου Τσιμπανάκου.
Αποφάσισε παράλληλα να καταθέσει χρηματικό ποσό 500,00€ στη μνήμη του στο ορφανοτροφείο Βόλου ενώ σύσσωμο το Δ-Σ να παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος.
Ο «Τ» εκφράζει στους οικείους του τα θερμά του συλλυπητήρια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου