ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυση Μπέου κατά του προέδρου του ΟΛΒ

μήνυση-μπέου-κατά-του-προέδρου-του-ολβ-787955

Το δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση με τις αναφερόμενες πιέσεις καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για άδεια τοποθέτησης κατασκευής με μήνυση και αγωγή από τον αιρετό δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο κατά του προέδρου του ΟΛΒ Θρασύβουλου Σταυριδόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μήνυση αφορά στις δηλώσεις του προέδρου του ΟΛΒ σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης.

Ο κ. Σταυριδόπουλος είχε δηλώσει ότι υπήρξαν έντονες πιέσεις προς συγκεκριμένο επιχειρηματία, οι οποίες δεν αφορούν όμως αρμοδιότητα των καθηκόντων του Οργανισμού αλλά αρμοδιότητα των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών.

Για την περίπτωση του Green Park είχε πει ότι ο ΟΛΒ ζήτησε από τον ενδιαφερόμενο προς της τοποθέτησης οιουσδήποτε πράγματος ή αντικειμένου εντός του χώρου του καταστήματος και του περιβάλλοντος χώρου να υπάρχουν οι προβλεπόμενες άδειες πράγμα το οποίο έγινε.

Οι δηλώσεις είχαν προκαλέσει από την πρώτη στιγμή τη σφοδρή αντίδραση του αιρετού δημάρχου, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τις καταγγελίες ψευδείς.

Αλλωστε είχε καλέσει τον κάθε επιχειρηματία και απλό πολίτη που είτε ο ίδιος, είτε έχει αντίληψη για κάποιον άλλο, θεωρεί ότι έχει πέσει θύμα έκνομης συμπεριφοράς από οιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο ή υπάλληλο του δήμου, να το καταγγείλει, επώνυμα και με στοιχεία, στο γραφείο δημάρχου και στην Εισαγγελία, και μάλιστα πριμοδοτεί μία τέτοια ενέργεια με το ποσό των 2.000 ευρώ.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου