ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο η Αλέκα Παπαρήγα

στο-βόλο-η-αλέκα-παπαρήγα-436265

H πολιτική εξόρμηση του ΚΚΕ συνεχίζεται στο Βόλο με περιοδείες και ομιλίες σε χώρους δουλειάς, συνοικίες και στην ύπαιθρο με συσκέψεις κατά κλάδο, «με στόχο την καλύτερη ενημέρωση του κόσμου για τον χαρακτήρα της βάρβαρης επίθεσης που δέχεται η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα από το μέτωπο κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΕΕ – ΔΝΤ – πλουτοκρατίας – ΝΔ και ΛΑΟΣ».

Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής εξόρμησης την Πέμπτη 24 Ιούνη στις 9 το βράδυ, στην παραλία του Βόλου, η Ν.Ε. Μαγνησίας θα πραγματοποιήσει μεγάλη πολιτική συγκέντρωση με ομιλήτρια τη Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Η Ν.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ καλεί το λαό της περιοχής να συζητήσει με τους κομμουνιστές την προοπτική της αλλαγής στο επίπεδο της εξουσίας, να ξεκαθαρίσει προβληματισμούς, να λύσει απορίες, να απαντηθούν ερωτήματα και παράλληλα να απαντήσει αποφασιστικά, για ακόμη μια φορά, στα βάρβαρα αντεργατικά αντιλαϊκά μέτρα, με τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο του Π.Α.Μ.Ε., την Τρίτη 1 Ιούνη, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Πανεπιστημίου».

«Χρειάζεται να αντιμετωπιστεί η χυδαία προπαγάνδα κυβέρνησης και αστικής τάξης, που χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, επιχειρούν να μπολιάσουν στη λαϊκή συνείδηση ότι τα αντιλαϊκά μέτρα είναι αναγκαία για όλους, ταυτίζοντας τα συμφέροντα των πλουτοκρατών με αυτά των εργαζομένων. Μέτρα που παίρνονται μονόπλευρα, μόνο για τους εργαζόμενους ενώ αντίθετα αυγαταίνουν τα κέρδη και γεμίζουν τα ταμεία των Βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των μεγαλεμπόρων και μεγαλοκατασκευαστών, των τραπεζιτών και των εμπόρων της υγείας και της εκπαίδευσης» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής και απευθύνεται κάλεσμα προς όλους να αντισταθούν «στο συντονισμό αυτών των δυνάμεων για ακόμη πιο φτηνή εργατική δύναμη, πετσόκομμα του λαϊκοί) εισοδήματος και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων και στο χτύπημα των εργατικών κατακτήσεων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου