ΤΟΠΙΚΑ

Το 54% των μαθητών του ΕΠΑΛ Αγριάς πέτυχε στις Πανελλήνιες

το-54-των-μαθητών-του-επαλ-αγριάς-πέτυχε-792311

Για μια ακόμη χρονιά, υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις Πανελλήνιες εξετάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, που φτάνουν στο 54%, καταγράφηκαν από τους μαθητές του ΕΠΑΛ Αγριάς.

Ο σύλλογος Διδασκόντων και ο Δ/ντής του ΕΠΑΛ Αγριάς, με ανακοίνωσή τους συγχαίρουν όλους τους επιτυχόντες μαθητές και τους εύχονται καλές σπουδές και επιτυχία στους στόχους τους.

Σημειώνεται επίσης, πως, οι μαθητές εκτός από τη δυνατότητα που έχουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ανώτερο επίπεδο έχουν και επιπλέον του Απολυτηρίου τους και το Πτυχίο που είναι ένα ισχυρό επαγγελματικό εφόδιο για επαγγελματική αποκατάσταση.

«Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, σε συνεργασία με τους μαθητές και τους γονείς, ώστε να βελτιώνουμε το διδακτικό μας έργο και να βοηθούμε τους μαθητές μας να έχουν όλο και καλύτερες γνώσεις και επιδόσεις», υπογραμμίζουν οι καθηγητές και ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ.

Τέλος, αναφέρεται πως οι εγγραφές μαθητών που ξεκίνησαν τον Ιούνιο συνεχίζονται από την 1η Σεπτεμβρίου. Οι τομείς που θα λειτουργήσουν είναι: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου