ΤΟΠΙΚΑ

Διπλά χαμόγελα σε Βόλο και Νέα Ιωνία

διπλά-χαμόγελα-σε-βόλο-και-νέα-ιωνία-793011

Δίδυμες επιτυχίες είχε η Νέα Ιωνία και ο Βόλος στις πανελλήνιες εξετάσεις. Τα αδέρφια Σταύρος Κοντός και Ιουλία Κοντού από το 1ο Γενικό Λύκειο Νέας Ιωνίας, που συγκέντρωσαν 18.499 και 17.516 μόρια αντίστοιχα πέρασαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, καθώς πήραν το εισιτήριο για τη Φαρμακευτική Σχολή ο ένας και τη Γεωπονία η δεύτερη.

Διπλή επιτυχία κατέγραψαν και οι αδερφές Κατερίνα και Δήμητρα Αλτζερίνου από το 5ο ΓΕΛ Βόλου. Οι μαθήτριες είχαν συγκεντρώσει 17.316 και 17.446 μόρια αντίστοιχα και πέρασαν η Κατερίνα στο ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας στη Λαμία και η Δήμητρα στην αντίστοιχη σχολή στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, τα αποτελέσματα των βάσεων δεν φαίνεται να συνταυτίζονται με την επιλογή προτεραιότητάς τους.

Διπλά χαμόγελα επεφύλαξαν τα αποτελέσματα στην οικογένεια των μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας Μαρίνου – Ευάγγελου και Γιώργου Βαγδούτη.

Οι υψηλές βαθμολογίες που πέτυχαν, 1.853 μόρια για το Γιώργο Βαγδούτη και 1.797 μόρια για το Μαρίνο – Ευάγγελο Βαγδούτη, έδωσαν το εισιτήριο στα δύο αδέρφια για τις Σχολές Πλοιάρχων και Μηχανικών στην ΑΕΝ αντίστοιχα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου