Είχαν άγιο οι επιβάτες δύο Ι.Χ. που συγκρούστηκαν στη Ζάχου

Τελευταία ενημέρωση: 2016-08-20, 13:57:11
Από τη σύγκρουση των δύο Ι.Χ. τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άτομα στα οποία δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες από μαία που βρέθηκε στο σημείο και κάλεσε το ΕΚΑΒ
Είχαν άγιο οι επιβάτες δύο Ι.Χ. που συγκρούστηκαν στη Ζάχου

Σύγκρουση δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων στην οδό Ζάχου στο ύψος του πολυκαταστήματος OLD CITY χθες το μεσημέρι, παρ’ ολίγον να αποβεί μοιραία για τους επιβάτες των δύο οχημάτων που ωστόσο τη γλίτωσαν με ορισμένα επιπόλαια τραύματα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πιθανότατα το ένα από τα δύο αυτοκίνητα να παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη από την πλευρά της οδού Κολοκοτρώνη με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αυτοκίνητο που εκείνη την ώρα διέρχονταν κανονικά την οδό Ζάχου.

Από τα δύο αυτοκίνητα βγήκαν σοκαρισμένοι οι τέσσερις επιβάτες, οι δύο οδηγοί και οι συνοδηγοί που μακαρίζουν την τύχη τους που αποφεύχθηκαν τα χειρότερα εάν και από τη σύγκρουση ο συνοδηγός του ενός Ι.Χ. και ο οδηγός του δεύτερου Ι.Χ. τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά.

Ο ένας από τους επιβάτες, που αιμορραγούσε στο κεφάλι από χτύπημα που προκλήθηκε την ώρα της σύγκρουσης δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από νεαρή μαία που βρέθηκε στο σημείο και έσπευσε προς βοήθεια καλώντας παράλληλα και το ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τα δύο άτομα στο Νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
4
=