ΤΟΠΙΚΑ

Εντονη δυσοσμία στη γειτονιά της Περραιβού

εντονη-δυσοσμία-στη-γειτονιά-της-περρ-796114

Για την επικράτηση έντονης δυσοσμίας μετά την καθιερωμένη αποκομιδή απορριμμάτων διαμαρτύρονται κάτοικοι της Περραιβού.

Επικοινωνώντας με τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ κατήγγειλαν ότι ειδικά τις πρωινές ώρες, η μυρωδιά είναι αφόρητη στους δρόμους. Σύμφωνα με περιοίκους μετά την αποκομιδή των απορριμμάτων οι δρόμοι γεμίζουν από ζουμιά που προφανώς τρέχουν από το απορριμματοφόρο.

Από την Περραιβού και προς τον Αναυρο, τόσο στην Ανθ. Γαζή όσο και στη Γαλλίας και την Αλεξάνδρας, αλλά και σε κάθετους δρόμους, τα υγρά ποτίζουν την άσφαλτο και η δυσοσμία διαχέεται στην περιοχή.

Καταγγέλλων επικοινώνησε με την Υπηρεσία Καθαριότητας, προκειμένου να αναφέρει το πρόβλημα των τελευταίων ημερών.

Σε επικοινωνία του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, με την αρμόδια αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Βιολέτα Καντόλα, έγινε γνωστό ότι το απορριμματοφόρο που κάνει την αποκομιδή στο συγκεκριμένο τομέα, έχει υποστεί βλάβη. Ομως το συνεργείο με το οποίο υπάρχει σύμβαση με το δήμο Βόλου για την επισκευή των βλαβών, δεν λειτουργεί τον Αύγουστο. «Είναι το πρώτο όχημα του δήμου που θα στείλουμε για επισκευή, μόλις ανοίξει το συνεργείο», ανέφερε η κ. Καντόλα.

Προς το παρόν, όπως επεσήμανε η ίδια, το πρόβλημα επιχειρείται να αντιμετωπιστεί με πλύσεις του οδοστρώματος. «Προχωρήσαμε σε πλύσιμο των δρόμων και την προηγούμενη και την τρέχουσα εβδομάδα», σημείωσε η ίδια.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου