ΤΟΠΙΚΑ

Ερχονται βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες

ερχονται-βροχές-και-χαμηλές-θερμοκρα-796138

Διακυμάνσεις στις θερμοκρασίες και εναλλαγές καλοκαιρινής και φθινοπωρινής διάθεσης συνθέτουν το σκηνικό του καιρού για τις επόμενες ημέρες, ενώ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένονται βροχοπτώσεις.

Οπως αναφέρει ο Θεοφάνης Τακούδης, υπεύθυνος του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης» από την ερχόμενη Τρίτη έως και την Παρασκευή αναμένονται βροχοπτώσεις, βόρειοι άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας. Τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα στο ανατολικό Πήλιο και τα νησιά των Βορείων Σποράδων, διότι το επίκεντρο του βαρομετρικού χαμηλού που θα προκαλέσει τα παραπάνω φαινόμενα έχει ως επίκεντρο το Πήλιο, τον Κίσσαβο, την Χαλκιδική και τις Σποράδες.

Η καλοκαιρινή διάθεση του καιρού θα επανέλθει το επόμενο σαββατοκύριακο, ενώ όπως υπογραμμίζει ο κ. Τακούδης, οδεύουμε πλέον σταδιακά προς το Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα, εξάλλου, με τις προβλέψεις του μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης», σήμερα Σάββατο προβλέπεται αίθριος καιρός, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία, που θα σημειώσει άνοδο, θα κυμανθεί μετά 31 και 33 βαθμών Κελσίου.

Ο αίθριος καιρός θα διατηρηθεί αύριο και την Δευτέρα, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί από 32 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου