ΤΟΠΙΚΑ

Αφησαν νεκρό σκύλο να σαπίζει στα Παλιά

αφησαν-νεκρό-σκύλο-να-σαπίζει-στα-παλι-797562

Μπροστά σε αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν υπάλληλοι της διεύθυνσης καθαριότητας του δήμου Βόλου. Σκύλος που φαίνεται να εγκλωβίστηκε σε εγκαταλελειμμένο και κλειδωμένο σπίτι, είχε πεθάνει και βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης.

Κάτοικοι της συνοικίας των Παλαιών προέβησαν σε καταγγελία στη διεύθυνση καθαριότητας του δήμου Βόλου. Διαμαρτύρονταν για έντονη δυσοσμία στην περιοχή. Πιθανολογούσαν δε, ότι η μπόχα που κάλυπτε την περιοχή, προέρχονταν από εγκαταλελειμμένο σπίτι στη συνοικία.

Υπάλληλοι της διεύθυνσης καθαριότητας, πήγαν στο σημείο συνοδεία αστυνομίας. Βρέθηκαν μπροστά σε εγκαταλελειμμένο ισόγειο σπίτι το οποίο μάλιστα ήταν σφραγισμένο με πάνελ. Δεν υπήρχε είσοδος από πουθενά. Υπάλληλοι βρήκαν ένα άνοιγμα, πήδηξαν στο εσωτερικό και βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποκρουστικό θέαμα. Σκύλος κείτονταν στο μπαλκόνι του σπιτιού σε προχωρημένη αποσύνθεση. Αμεσα έγιναν ενέργειες για την απομάκρυνση του κουφαριού του τετράποδου ζώου, προκειμένου να απαλλαγεί η συνοικία από την έντονη δυσοσμία.

Παράλληλα όμως ξεκίνησαν και διαδικασίες αναζήτησης του ιδιοκτήτη ή των ιδιοκτητών για την επιβολή προστίμου. Δεν αποκλείεται το άτυχο ζώο να είχε εγκαταλειφθεί επίτηδες στο σπίτι να πεθάνει, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί και κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου