ΤΟΠΙΚΑ

Παραμένουν οι παράνομες σκηνές στο Χορευτό

παραμένουν-οι-παράνομες-σκηνές-στο-χο-798078

Παραμένουν οι παράνομες σκηνές στην παραλία του Χορευτού, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής.

Στον απόηχο αστυνομικής επιχείρησης στη διάρκεια της οποίας έγιναν 11 μηνύσεις σε βάρος παράνομων κατασκηνωτών, κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι δεν υπήρξε ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Με επιστολή τους στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, αναφέρουν ότι δεκάδες είναι οι σκηνές που καταλαμβάνουν παράνομα την παραλία και μάλιστα περισσότερες σε σχέση με την προηγούμενη φορά.

Η κατάληψη της παραλίας δεν είναι το μοναδικό που ενοχλεί τους κατοίκους. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει υποδομή για τη φιλοξενία κατασκηνωτών, περίοικοι διαμαρτύρονται ότι χώροι έχουν μετατραπεί σε υπαίθριες τουαλέτες και τα «σημάδια» υπάρχουν παντού. «Ακαθαρσίες και χαρτιά στολίζουν μονοπάτια και περιβόλια της περιοχής και όταν φυσάει αέρας τα χαρτιά με τις ακαθαρσίες φθάνουν μέχρι τις αυλές των σπιτιών», αναφέρεται στην καταγγελία στην οποία γίνεται λόγος για υποβάθμιση του περιβάλλοντος αλλά και της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Οι κάτοικοι ζητούν από το δήμο να λάβει άμεσα μέτρα υπογραμμίζοντας ότι συντρέχουν πλέον και λόγοι δημόσιας υγείας. «Η περιοχή βρομά και ζέχνει. Χρειάζεται απολύμανση», λένε σε αυστηρό ύφος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου