ΤΟΠΙΚΑ

Στην τελική ευθεία το skatepark στον Αναυρο

στην-τελική-ευθεία-το-skatepark-στον-αναυρο-798167

Στην προμήθεια εξοπλισμού για το πρώτο οργανωμένο skate park που πρόκειται να δημιουργηθεί στο Βόλο και συγκεκριμένα, στο παραλιακό πάρκο του Αναύρου, προχωρά ο δήμος Βόλου.

Στη σημερινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, στις 12:30 το μεσημέρι, πρόκειται να εγκριθεί η ανάθεση της προμήθειας του εξοπλισμού που απαιτείται στην εταιρεία ΚΟΜΠΑΝ ΕΛΛΑΣ Μ. ΕΠΕ. Η εταιρεία ήταν η μοναδική που έλαβε μέρος στον πρόχειρο διαγωνισμό, καταθέτοντας προσφορά 67.414,46 ευρώ.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει quarterpipe, διπλό quarterpipe, διπλές καμπύλες, funbox, piano, ledge, μεταλλική ράγα, βιομηχανικό δάπεδο. Θα είναι πιστοποιημένος και εκτιμάται ότι καλύπτει τις ανάγκες κάθε skater που θέλει να επιδοθεί στο αγαπημένο του άθλημα σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Οπως είναι γνωστό το πρώτο skate park μετά από αίτημα που είχαν καταθέσει στο δήμο Βόλου, αντιπροσωπεία skaters, θα γίνει σε έκταση 650 τ.μ. στο πάρκο του Αναύρου. Το δημοτικό συμβούλιο έχει ήδη εγκρίνει τη δημιουργία του skate park, προκειμένου οι νέοι – λάτρεις του skate να αποκτήσουν το δικό τους στέκι και ταυτόχρονα ένα ασφαλές περιβάλλον για τις φιγούρες τους.

Επιδίωξη είναι επίσης ο χώρος, μόλις διαμορφωθεί να μπορεί να χρησιμεύσει και για τη φιλοξενία αθλητικών επιδείξεων και διαγωνισμών skate με αθλητές από κάθε γωνιά της χώρας κι όχι μόνο.

Στην ίδια συνεδρίαση αναμένεται να εγκριθεί διαγωνισμός για την κατασκευή νέων οδών στο δήμο Βόλου, ενώ θα αποφασιστεί η διενέργεια ανοιχτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του δήμου. Ο διαγωνισμός διάρκειας ενός έτους είναι προϋπολογισμού 542.402,05 ευρώ και αφορά τις δομές Ξενώνας Κακοποιημένων Γυναικών, Κοινωνική Προστασία ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ. Στο διαγωνισμό συμπεριλαμβάνεται και η προμήθεια φρέσκου γάλακτος για τους εργαζόμενους του δήμου Βόλου, του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ και της ΔΕΥΑΜΒ.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου