ΤΟΠΙΚΑ

Στους πιο ένθερμους υποστηρικτές Πηλίου και Σποράδων διασημότητες

στους-πιο-ένθερμους-υποστηρικτές-πηλ-799262

Τα τουριστικά θέρετρα της Μαγνησίας αλλά και οι Σποράδες αποτελούν τα τελευταία χρόνια τον αγαπημένο προορισμό για πολλούς διάσημους ανθρώπους του κόσμου. Οι περισσότεροι μάλιστα από αυτούς δεν χάνουν την ευκαιρία να εκφράσουν την αγάπη τους και την υποστήριξή τους στην περιοχή αξιοποιώντας και τα social media και έτσι εκτός από το να περνούν τα καλοκαίρια τους σε κάποια παραλία του Πηλίου ή των Σποράδων, συντελούν και στη διαφήμιση της περιοχής μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ συγκέντρωσε δηλώσεις αλλά και στιγμιότυπα από τις επισκέψεις τους από τις αρχές του καλοκαιριού που αποτυπώνουν αυτή την τεράστια προβολή που γνωρίζουν Σκιάθος, Σκόπελος και Αλόννησος αλλά και μαγευτικές παραλίες του Πηλίου όπου απόλαυσαν τις διακοπές τους διάφορα πρόσωπα του διεθνούς Jet Set.

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και υποψήφια για Οσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου, χολιγουντιανή ηθοποιός Κέιτ Χάντσον, διέμενε για αρκετές μέρες σε πολυτελή βίλα στην Αγία Παρασκευή Σκιάθου και έκανε κολύμπι τις παραλίες Αγία Ελένη και Μάραθα.

Επίσης ο σεΐχης του Κατάρ Χαμάντ μπιν Τζασίμ αλ Θανί μπορεί να ξεκίνησε τις διακοπές του από τη Μύκονο αμέσως μετά όμως κατευθύνθηκε στη Σκιάθο. Η περίφημη θαλαμηγός «Αλ Μιρκάμπ», που ανήκει στον σεΐχη, αγκυροβόλησε περί τα τέλη Ιουνίου στο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων στα ανοιχτά της παραλίας Μάραθα.

Στη Σκιάθο βρέθηκαν επίσης και οι Knock Out όπου συνδύασαν δουλειά και διακοπές.

Η Αλέκα Καμηλά που με τον Π. Στογιάκοβιτς και τα τρία παιδιά τους ζουν μόνιμα στην Αμερική απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί του Παπαδιαμάντη. Η ίδια η Αλέκα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram όπου έκανε βαρκάδα στη Σκιάθο με τον σύζυγο και τους φίλους τους και σχολίασε: «Βαρκάδα… #summertime #summeringreece #greeceisbeautiful #islandtreasures #lovethislife#summerfun»!

Η Σκόπελος, επίσης τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένας πολύ ιδιαίτερος προορισμός, ενώ δεν είναι λίγοι οι celebrities, που έχουν επισκεφτεί το νησί.

Πρόσφατα βρέθηκε εκεί η γνωστή τραγουδίστρια Jessie Ware, η οποία έκανε διακοπές στην Ελλάδα με τον σύζυγό της. Τις διακοπές της στη Σκόπελο απολαμβάνει και η Κάρλα Καλαϊτζιάν Χρήστου. Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media, φαίνεται να περνά μια χαλαρή και ξέγνοιαστη περίοδο.

Κρουαζιέρα στα νησιά των Βορείων Σποράδων πραγματοποίησε πρόσφατα και ο Κώστας «Con» Μακρής, ο πλουσιότερος Ελληνας της Αυστραλίας, ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης εταιρείας real estate στην Αδελαΐδα και μίας από τις πιο ισχυρές σε ολόκληρη τη χώρα. Επίσης ήταν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκής.

Ο διακεκριμένος επιχειρηματίας έκανε οικογενειακές διακοπές με την πολυτελή του θαλαμηγό «Ούζο-therapy» που όπου αγκυροβόλησε προσέλκυσε βλέμματα θαυμασμού.

Στο Πήλιο ο MrBrexit

O Βρετανός υπ. Εξωτερικών, Μπόρις Τζόνσον, που έγινε το «πρόσωπο» της ημέρας μετά το δημοψήφισμα του Brexit, πέρασε μία ολόκληρη εβδομάδα στο Νότιο Πήλιο συγκεντρώνοντας όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Ελληνικά και ξένα έντυπα, μεγάλα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα ακολουθούσαν βήμα προς βήμα τον εκκεντρικό Βρετανό ΥΠΕΞ στις παραλίες της Μεγάλης Πάου και στο Τρίκερι και αποθανάτιζαν αυτόν και την οικογένειά του να απολαμβάνουν τους τοπικούς μεζέδες και τον ελληνικό φραπέ. Ο Μπορίς Τζόνσον αποτελεί έναν πρεσβευτή του τουρισμού για τη Μαγνησία, ενώ το γεγονός ότι διατηρεί σπίτι η οικογένειά του στη Μεγάλη Πάου εδώ και μία 15ετία προβλήθηκε εκτενώς από τα ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα.

Εκτός όμως από τον Mr Brexit λάτρης της Μαγνησίας και ο Βρετανός πρέσβης στην Ελλάδα Τζον Κίτμερ που εκθείασε τις ομορφιές της περιοχής μας αποθεώνοντας κυριολεκτικά το Πήλιο ανεβάζοντας φωτογραφίες στο twitter του από την Πορταριά, τη Μακρυνίτσα, τον Αη Γιάννη και την Νταμούχαρη.

«Περάσαμε 4 όμορφες ημέρες στο πράσινο καρποφόρο Πήλιο. Παραλίες, καλό φαγητό, ωραία χωριά, πολιτισμό: έχει τα πάντα» έγραψε ο Βρετανός πρέσβης και καλύτερη διαφήμιση από αυτή για το Πήλιο δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

Προορισμός για τους πολιτικούς

Εκτός από το διεθνές jet set στα νησιά των Σποράδων αλλά και τις ομορφιές του Πηλίου δεν μπορούν να αντισταθούν ούτε οι Ελληνες πολιτικοί. Μόλις πριν από λίγες ημέρες στη Σκόπελο βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ενώ η Σκιάθος αποτελεί προορισμό διακοπών κάθε χρόνο και για τον έτερο πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Σε Σκιάθο και Σκόπελο ταξιδεύει συχνά επίσης κάθε καλοκαίρι και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ στη Σκιάθο διατηρεί σπίτι χρόνια τώρα ο πρώην υπουργός Χ. Παμπούκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου