ΤΟΠΙΚΑ

Συνεργασία των Φίλων του Νοσοκομείου με τον νέο Διοικητή

συνεργασία-των-φίλων-του-νοσοκομείου-801728

Συνάντηση με το νέο Διοικητή του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου Ματθαίο Δραμητινό είχαν η πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου «Φίλοι του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου».

Οι «Φίλοι του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου» του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο έργο του και αναφέρθηκαν στο έργο του σωματείου τους, που ιδρύθηκε το 1999, προσφέρει σημαντική βοήθεια στους ασθενείς και έχει πραγματοποιήσει αρκετές δωρεές όπως ηλεκτροκαρδιογράφο, φορητό αναπνευστήρα, θερμοκοιτίδα, ειδικό στρώμα για τη μονάδα εντατικής θεραπείας, μηχανικό κρεβάτι για βαριά τραυματισμένους, ειδικά στρώματα μεταφοράς ασθενών στο ασθενοφόρο όχημα, κλπ.

Ο νέος Διοικητής ευχαρίστησε την πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την προσφορά τους και συζητήθηκαν σε εγκάρδιο κλίμα θέματα που αφορούν στη λειτουργία και στις ανάγκες του Νοσοκομείο, στις οποίες ο σύλλογος θα είναι πάντα αρωγός. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η δημιουργία Ξενώνα Φιλοξενίας, που θα εξυπηρετεί συγγενείς ασθενών από την ευρύτερη νησιώτικη και ορεινή περιοχή της Μαγνησίας. Στόχος του συλλόγου είναι ο Ξενώνας Φιλοξενίας να στεγασθεί στο παλαιό κτίριο που βρίσκεται μέσα στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου