ΤΟΠΙΚΑ

Βουτιά αυτοκινήτου στην παραλία του Αναύρου

βουτιά-αυτοκινήτου-στην-παραλία-του-α-805358

Τρόμος και αναστάτωση σήμερα το μεσημέρι στην πολυσύχναστη παραλία του Αναύρου μετά από “βουτιά” ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, τύπου τζιπ, στη θάλασσα.

Το πρωτοφανές αυτό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη περίπου στις 12 το μεσημέρι, λίγα μέτρα μετά την αφετηρία των λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ στον Αναυρο, την ώρα που η παραλία ήταν γεμάτη με κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, ο οδηγός του ΙΧ είχε σταθμεύσει το όχημά του στο δρόμο πάνω από την παραλία και στην προσπάθειά του να φύγει, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, αντί για όπισθεν, πάτησε το γκάζι και έφυγε μπροστά, με συνέπεια το αυτοκίνητο να κατεβεί από τα σκαλιά που υπάρχουν στο σημείο και να βρεθεί στην αμμουδιά.

Ο οδηγός προφανώς σοκαρισμένος, αντί να φρενάρει, συνέχισε να πατά το γκάζι και το αυτοκίνητο βρέθηκε το μισό μέσα στη θάλασσα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει οποιοσδήποτε τραυματισμός λουομένου.

Εύλογα, στην παραλία προκλήθηκε αναστάτωση και τρόμος για όσους αμέριμνα απολάμβαναν το μπάνιο του στην ακτή, ενώ λουόμενοι προσέτρεξαν για να βοηθήσουν τον οδηγό του ΙΧ και να ανασύρουν το όχημα από τη θάλασσα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου