ΤΟΠΙΚΑ

Online το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

online-το-κέντρο-διά-βίου-μάθησης-του-πανεπι-807858

Σχεδίασε και λειτουργεί νέα ιστοσελίδα

Στο σχεδιασμό μιας νέας ιστοσελίδας www.kdvm.uth.gr όπου οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα νέα επιμορφωτικά προγράμματα εκπαίδευσης που υλοποιούνται τη συγκεκριμένη περίοδο καθώς επίσης και να πληροφορηθούν για όλες τις υπόλοιπες δράσεις , προχώρησε το Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2011 έχοντας ως βασικό αντικείμενο το σχεδιασμό, την οργάνωση και την υλοποίηση σειράς ολοκληρωμένων προγραμμάτων επαγγελματικής επιμόρφωσης και εξειδίκευσης σε διάφορα επιστημονικά πεδία αιχμής. Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διαθέτει πιστοποιημένες δομές & υπηρεσίες από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Το Κέντρο λειτουργεί προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες επαγγελματικής κατάρτισης σε όλα τα γνωστικά πεδία που παρέχει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό του προέρχεται κατά κύριο λόγο από το ερευνητικό προσωπικό του Ιδρύματος. Βασικός στόχος του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είναι να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης τόσο των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας (φοιτητές, απόφοιτοι, ερευνητές, μέλη ΔΕΠ) όσο και του ευρύτερου κοινωνικοοικονομικού περιβάλλοντος τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ολα τα σχετικά αιτήματα που αφορούν την υλοποίηση σχετικών δράσεων από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κατατίθενται εγγράφως στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης και προωθούνται στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου.

Η υλοποίηση των προγραμμάτων υλοποιείται σε σύγχρονες και άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις περιλαμβάνοντας σειρά από πιστοποιημένες αίθουσες και απαιτούμενο τεχνολογικό εξοπλισμό προσφέροντας παράλληλα και τη δυνατότητα εκπαίδευσης από απόσταση μέσω της πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης e-class.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου