ΤΟΠΙΚΑ

Ολοκληρώθηκαν ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της Ν. Ιωνίας

ολοκληρώθηκαν-ασφαλτοστρώσεις-σε-δρ-808022

Στο πλαίσιο των εργασιών οδοποιίας που υλοποιούνται καθ’ όλη την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου από το Τμήμα Οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βόλου ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της οδού Ελλησπόντου στη Νέα Ιωνία, στο κομμάτι από την οδό Κυρίλλου έως και την οδό Μαιάνδρου.

Σημειώνεται πως το προηγούμενο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκαν κι οι προγραμματισμένες ασφαλτοστρώσεις στη οδό Βρυούλων από την οδό Χρ. Λούλη έως και την οδό Δωριλαίου, στην οδό Υψάλων, στην οδό Σάμου (από Γκλαβάνη έως Αδραμυτίου), στην οδό Χίου από (Μυκάλης έως Ιασονίδου) και στην οδό Λαρίσης (από Νεαπόλεως έως τους φωτεινούς σηματοδότες).

Τις επόμενες ημέρες οι εργασίες θα συνεχιστούν στις οδούς Ροϊλού, Δοξαράδων και Γληνού.

Οι εργασίες οδοποιίας που πραγματοποιούνται περιλαμβάνουν ανακατασκευή των ρείθρων καθώς και την τοποθέτηση νέων ασφαλτικών ταπήτων.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θανάσης Σταυρίδης δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον ικανοποιητικό ρυθμό με τον οποίο και προχωρούν τα έργα οδοποιίας και επισήμανε πως η Τεχνική Υπηρεσία υλοποιεί το πρόγραμμα της συντήρησης των οδοστρωμάτων, όπως αυτό έχει καταρτισθεί από την αρχή του χρόνου και στο οποίο εντάσσονται επεμβάσεις σε δρόμους του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, οι οποίοι χρήζουν άμεσης αποκατάστασης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου