ΤΟΠΙΚΑ

Στη φυλακή για το εμπόριο ναρκωτικών 40χρονη Βολιώτισσα

στη-φυλακή-για-το-εμπόριο-ναρκωτικών-40χ-808364

Στην Ανακρίτρια Βόλου οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι οι τρεις συλληφθέντες που επρόκειτο να διοχετεύσουν σε πιάτσες τοξικομανών της πόλης 1.650 δόσεις λευκού θανάτου.

Συνοδεία αστυνομικών, απολογήθηκε χθες η 40χρονη Βολιώτισσα, η οποία με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα – Ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέα.

Οι άλλοι δύο δράστες, Βολιώτες ηλικίας 51 και 52ετών δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τις απολογίες τους.

Συνεχίζουν να κρατούνται και θα οδηγηθούν στην Ανακρίτρια Βόλου εκ νέου σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι στην κατοχή τους βρέθηκε προχθές και κατασχέθηκε σε ολονύχτια επιχείρηση των αστυνομικών συνολική ποσότητα ηρωίνης 165 γραμμαρίων.

Τη μία ποσότητα βάρους 101 γραμμαρίων είχε στην κατοχή του και αποπειράθηκε να πετάξει ο 51χρονος όταν ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του σε δρόμο στη Νέα Ιωνία αντιλήφθηκε την προσέγγισε αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Στις εφόδους και στα τρία σπίτια των δραστών σε Νέα Ιωνία, Βόλο και Περιφέρεια, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου βρήκαν επιπλέον και κατάσχεσαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη, βάρους (63,19) γραμμαρίων, δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ένα καλλιεργούμενο δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους (62) εκατοστών, μικροποσότητα σπόρων κάνναβης, ανάμεικτων με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης, τρεις ζυγαριές, μία νάιλον συσκευασία με χύμα καπνό, βάρους (160,57) γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των (2.320) ευρώ.

Να επισημανθεί ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία με παρόμοιες υποθέσεις, είναι άνεργοι και χρήστες ναρκωτικών ουσιών.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου