ΤΟΠΙΚΑ

Συνελήφθησαν Αλβανοί που άνοιγαν αυτοκίνητα

συνελήφθησαν-αλβανοί-που-άνοιγαν-αυτ-808380

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική και συστηματική έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών, τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Συνελήφθησαν, χθες Πέμπτη το βράδυ στην ίδια περιοχή, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 39 και 29 ετών, ως δράστες των κλοπών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διάπραξη κλοπών από τους παραπάνω αλλοδαπούς, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και τους ακινητοποίησαν.

Από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 15-07-2016 έως προχθές 27-07-2016, οι δράστες διέρρηξαν από κοινού τέσσερα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, αφαιρώντας συνολικά από το εσωτερικό τους το χρηματικό ποσό των 1.204 ευρώ, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, πέντε κινητά τηλέφωνα και δύο φορτιστές κινητών τηλεφώνων.

Το όχημα των δραστών κατασχέθηκε, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε σ’ αυτό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, δύο κινητά τηλέφωνα, ένα ρολόι χειρός και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου