Νέα καταστροφή πινακίδων σε κοινόχρηστες βρύσες στην Πορταριά

Τελευταία ενημέρωση: 2016-07-14, 19:28:23
Νέα καταστροφή πινακίδων σε κοινόχρηστες βρύσες στην Πορταριά

Όπως ανακοινώθηκε από τη ΔΕΥΑΜΒ, «δυστυχώς η εγκληματικά ανεύθυνη και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία συμπεριφορά των γνωστών – αγνώστων στην περιοχή της Πορταριάς συνεχίζεται και έτσι είχαμε νέο κρούσμα καταστροφής των ενημερωτικών πινακίδων, που τοποθετήθηκαν, για πολλοστή φορά, από τη ΔΕΥΑΜΒ σε δέκα κεντρικές βρύσες της περιοχής, για την ενημέρωση κατοίκων και επισκεπτών για την ακαταλληλότητα πόσης του νερού».

«Έχουμε κατ’ επανάληψη επισημάνει και το επαναλαμβάνουμε και τώρα ότι λύση στην αντικοινωνική αυτή συμπεριφορά, και τα μείζονα προβλήματα που αυτή επιφέρει, μπορεί να δοθεί μόνο με την αντιμετώπιση της δράσης των επικίνδυνων αυτών ανθρώπων, από την πλευρά των δικαστικών και αστυνομικών αρχών, με τον εντοπισμό, τη σύλληψη και την παραδειγματική τους τιμωρία.

Η ΔΕΥΑΜΒ, από την πλευρά της, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συναίσθηση των υποχρεώσεών της έναντι του κοινωνικού συνόλου, θα συνεχίσει να πράττει όσα εκ του Νόμου απορρέουν για την προστασία της δημόσιας υγείας, χωρίς να φείδεται δαπανών και κόπων. Ας πράξουν ανάλογα και οι άλλοι υπεύθυνοι για τη δίωξη και πάταξη του εγκλήματος και μάλιστα με την ειδεχθή αυτή μορφή.

Η Δημόσια Υγεία δεν μπορεί να είναι ζήτημα πολιτικής ή άλλης αντιπαράθεσης και αυτό πρέπει να καταστεί σαφές προς κάθε κατεύθυνση», καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
7
=