ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε η Μαρία Παπαθανασίου

απεβίωσε-η-μαρία-παπαθανασίου-816497

Την Μαρία Παπαθανασίου, η οποία διατέλεσε ένθερμη θιασώτης του εθελοντισμού, αποχαιρέτισε το Τοπικό Τμήμα Βόλου, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Η Μαρία Παπαθανασίου δεν ήταν απλά μέλος της οικογένειας του Οδηγισμού στο Βόλο, ήταν το βαθιά εμπνευσμένο και διαποτισμένο πνεύμα της ομαδικής δράσης και της θετικής αντίδρασης, υπηρετώντας πιστά αρχές και ιδανικά.

Φεύγοντας η Μαρία Παπαθανασίου πριν λίγες ημέρες για πάντα από κοντά μας, άφησε μνήμες για αξέχαστες δράσεις ως υπεύθυνη του Κλάδου των Πουλιών, ως Eφορος και ως μέλος της Ομάδας Συνεργασίας του Τοπικού Τμήματος Βόλου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Παλεύοντας σθεναρά με την ασθένεια που την ταλαιπώρησε και της διέκοψε τη συνέχεια στη δράση και το όνειρο η Μαρία Παπαθανασίου απέδειξε ότι μητρότητα σημαίνει αποκτώ και νοιάζομαι, μεριμνώ και διακονώ την ανατροφή και την ανάδειξη του καλού. Κι έτσι η Μαρία Παπαθανασίου αναδείχθηκε ως πιο ικανή πολύτεκνη αναλαμβάνοντας την ευθύνη από τόσα σμήνη και τόσα πουλιά….

Η Μαρία Παπαθανασίου ευτύχησε να δει πουλιά να πετούν, να γίνονται οδηγοί, μεγάλοι οδηγοί, στελέχη και κυρίως ικανοί και άξιοι πολίτες που θα τη μνημονεύουν πάντα κρατώντας την ζωντανή στην ψυχή και την καρδιά τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου