ΤΟΠΙΚΑ

Μονάδα φυσικού αερίου ετοιμάζει η ΔΕΗ

μονάδα-φυσικού-αερίου-ετοιμάζει-η-δεη-851206

Το 2011 θα είναι έτοιμη η νέα μονάδα ηλεκτροπαραγωγής φυσικού αερίου στο ενεργειακό κέντρο Μεγαλόπολης, σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της Δ.Ε.Η. Α.Ε κ. Παναγιώτη Αθανασόπουλου.
Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Δ.Ε.Η. Α.Ε ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Αρκαδία, συναντήθηκεχθες το πρωί, στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Αγγέλα Αβούρη, τους βουλευτές του νομού Πέτρο Τατούλη, Ανδρέα Λυκουρέντζο και το Νομάρχη Αρκαδίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.
Με την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο κ. Αθανασόπουλος είπε ότι είχε μια καλή συνάντηση με τους τοπικούς φορείς της Αρκαδίας. Άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που τέθηκαν από τους βουλευτές και τον νομάρχη και αφορούν το ενεργειακό μέλλον της Μεγαλόπολης. Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει στο σχεδιασμό της ΔΕΗ πρόβλεψη ώστε να δημιουργηθεί νέα υδροηλεκτρική μονάδα στο Λάδωνα, ενώ τόνισε ότι το 2011 θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει η νέα μονάδα ηλεκτροπαραγωγής φυσικού αερίου στο ενεργειακό κέντρο Μεγαλόπολης.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΗ Α.Ε. συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της επιχείρησης περιόδευσε χθες Παρασκευή στο ενεργειακό κέντρο της Μεγαλόπολης και χθες επισκέφθηκε αρχικά τις Σχολές ταχύρυθμης εκπαίδευσης της Δ.Ε.Η. στο Ελληνικό, ενώ ολοκλήρωσε την επίσκεψή του με τελευταίο σταθμό το υδροηλεκτρικό σταθμό του Λάδωνα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου