ΤΟΠΙΚΑ

Στο Διαδίκτυο η βιβλιοθήκη του ΤΕΕ

στο-διαδίκτυο-η-βιβλιοθήκη-του-τεε-851206

Στον συλλογικό κατάλογο των βιβλιοθηκών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος εισήλθε πριν από λίγο καιρό η βιβλιοθήκη του ΤΕΕ Μαγνησίας.
O κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αναζητήσει μέσω του διαδικτύου οποιονδήποτε τίτλο βιβλίου (από τα 2.500 που υπάρχουν) μέσω της Κεντρικής σελίδα του ΤΕΕ (www.tee.gr) ή της τοπικής ιστοσελίδας (www.teemagn.tee.gr)
Η Βιβλιοθήκη του Περιφερειακού Τμήματος ΤΕΕ Μαγνησίας στεγάζεται στον 2ο όροφο του κτιρίου του ΤΕΕ (2ας Νοεμβρίου και Ξενοφώντος) και λειτουργεί καθημερινά.
Η βιβλιοθήκη του Τμήματος Μαγνησίας του ΤΕΕ είναι δανειστική και η χρήση της διέπεται από τους παρακάτω, εκτός των άλλων, κανόνες και όρους δανεισμού:
• Χρήση της Βιβλιοθήκης και του υλικού της μπορούν να κάνουν όλα τα μέλη του ΤΕΕ αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος.
• Η Χρήση της Βιβλιοθήκης γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή ταυτότητας μέλους του ΤΕΕ.
• Ο χρήστης οφείλει να έχει την ταυτότητά του ή την κάρτα μέλους του ΤΕΕ κάθε φορά που δανείζεται υλικό από τη βιβλιοθήκη.
• Τα δικαιώματα δανεισμού δε μεταφέρονται σε άλλο άτομο και ο χρήστης μπορεί να δανείζεται μόνο για τον εαυτό του.
• Το υλικό της βιβλιοθήκης δανείζεται για 2 εβδομάδες. Είναι δυνατή η ανανέωση του χρόνου του δανειζόμενου υλικού για άλλες 2 εβδομάδες ως ανώτατο όριο, με την προϋπόθεση ότι το ίδιο υλικό δεν έχει ζητηθεί από άλλον αναγνώστη. Σε περίπτωση αναζήτησης για δανεισμό του ίδιου υλικού από πολλούς αναγνώστες ισχύει η σειρά προτεραιότητας.
• Υλικό που κρίνεται πολύτιμο και σπάνιο δεν δανείζεται αλλά διατίθεται για χρήση μόνο μέσα στο χώρο της Βιβλιοθήκης. Στο υλικό αυτό περιλαμβάνονται τα λεξικά, εγκυκλοπαίδειες, περιοδικά, χάρτες, βιβλιογραφίες. Το παραπάνω υλικό δίνεται για φωτοτυπίες, εκτός της Βιβλιοθήκης για μία (1) ώρα, κατόπιν παράδοσης της ταυτότητας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου