ΤΟΠΙΚΑ

5.000 επισκέπτες στην πρεμιέρα της εμποροπανήγυρης στο Βόλο

5-000-επισκέπτες-στην-πρεμιέρα-της-εμπορο-821037

Περίπου 5.000 επισκέπτες πλημμύρισαν το χώρο της εμποροπανήγυρης του δήμου Βόλου, που χθες άνοιξε επίσημα τις πύλες της για τους επισκέπτες, στην έκταση απέναντι από το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Το βράδυ, σύσσωμη η δημοτική αρχή, έδωσε το παρών στο παζάρι, που θα λειτουργεί έως και την Κυριακή το βράδυ, καθημερινά από τις δέκα το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Το παζάρι λειτουργεί με τρία τμήμα: το εμπορικό με 252 περίπτερα, την εστίαση με 12 ψησταριές και το λούνα παρκ με παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Υπάρχουν επίσης και 20 περίπτερα, απ’ όπου οι επισκέπτες μπορούν να αγοράζουν παραδοσιακό χαλβά.

Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών υπάρχει χώρος πάρκινγκ δυναμικότητας άνω των 1.000 Ι.Χ., ενώ ο δήμος Βόλου έχει έρθει σε επαφή με το Αστικό ΚΤΕΛ προκειμένου η μετάβαση στο χώρο της εμποροπανήγυρης να γίνεται και μέσω λεωφορείων.

Το παζάρι αναμένεται να αποτελέσει μία τονωτική ένεση για τα ταμεία του δήμου. Πέρυσι τα έσοδα ανήλθαν στις 50.000 ευρώ, φέτος εκτιμάται ότι μπορεί να φθάσουν τις 90.000 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου