ΤΟΠΙΚΑ

Νεκρός 34χρονος υπαξιωματικός της Αεροπορίας

νεκρός-34χρονος-υπαξιωματικός-της-αερο-851206

Καρτέρι έστησε ο θάνατος σε έναν ακόμη νεαρό, σε ένα από τα πλέον επικίνδυνα σημεία της εθνικής οδού Βόλου-Φαρσάλων. Οι στροφές-καρμανιόλα στο ύψος του «Κόκκινος» έμελλε να γράψουν μια ακόμη τραγωδία με θύμα το σμηνία της 111 Πτέρυγας Μάχης Βασίλη Καλέτσιο, ηλικίας μόλις 34 ετών.

Έσκισαν την ησυχία της γειτονιάς του στη Ν. Ιωνία οι φωνές θρήνου και οδυρμού της νεαρής συζύγου του και των συγγενών της, όταν πληροφορήθηκαν το τραγικό νέο νωρίς χθες το πρωί. Το σπίτι του νεαρού ζευγαριού, που μόλις πριν ενάμισι περίπου χρόνο έφεραν στη ζωή το πρώτο τους παιδάκι, βυθίστηκε στο ανείπωτο πένθος.

Ο 34χρονος σμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας Βασίλης Καλέτσιος δεν πρόλαβε χθες να φτάσει στην υπηρεσία του. Η μοίρα τού έστησε άσχημο παιχνίδι στον πηγαιμό προς τη μονάδα του, στην οποία μετέβαινε με τη μεγάλου κυβισμού δίκυκλη μοτοσικλέτα του.

Ήταν στις 7:15 το πρωί, όταν η μοτοσικλέτα του νεαρού στρατιωτικού συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με προπορευόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 53χρονη εκπαιδευτικός, κάτοικος Βόλου.

Η σύγκρουση ήταν μοιραία. Ο 34χρονος εκτινάχθηκε από τη θέση της μηχανής του, που σύρθηκε και βγήκε εκτός οδοστρώματος, και άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Είχε ήδη υποκύψει στα σοβαρά τραύματά του, όταν έφτασαν στο σημείο ασθενοφόρα, αλλά και συνάδελφοί του μόλις το τροχαίο έπεσε σαν κεραυνός στη μονάδα τους.

Η εκπαιδευτικός, οδηγός του αυτοκινήτου, μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα, σύμφωνα με την Τροχαία, στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο άδικος και πρόωρος θάνατος του 34χρονου Βασίλη Καλέτσιου σκόρπισε τη θλίψη στη Ν. Ιωνία, όπου πρόσφατα έστησε το δικό του σπιτικό μαζί με τη σύζυγό του Μαρία, κοντά στο Τουριστικό Πάρκο.

Θρήνος και στην 111 Πτέρυγα Μάχης για τον αγαπημένο τους συνάδελφο που χάθηκε ξαφνικά. Συγκλονισμένος από την τραγική κατάληξη του νεαρού σμηνία δήλωνε ο διοικητής της 111 ΠΜ στη Ν. Αγχίαλο, Σμήναρχος κ. Γιάνναρος.

Ο Βασίλης υπηρετούσε επί οκτώ περίπου χρόνια στη Μονάδα και ήταν υπόδειγμα στρατιωτικού και ανθρώπου.

Ο 34χρονος κατέλιπε τη σύζυγό του Μαρία και το μωράκι που απέκτησαν πριν από ενάμισι χρόνο και πρόσφατα του έδωσαν το όνομα Αλέξανδρος.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί στην Ερέτρια Φαρσάλων, τόπο καταγωγής του αδικοχαμένου στρατιωτικού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου