ΤΟΠΙΚΑ

Στη Δικαιοσύνη ο δημοσιογράφος Γ. Λαμπράκης κατά του Κ. Βογιατζή

στη-δικαιοσύνη-ο-δημοσιογράφος-γ-λαμπ-821269

Απάντηση σε δήλωση που έκανε εναντίον του νωρίτερα το απόγευμα ο συντονιστής της ΝΕ Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Βογιατζής, δίνει με γραπτή του ανακοίνωση ο δημοσιογράφος Γ. Λαμπράκης, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Είναι προφανές ότι στη Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν στοχοποιούν απλώς δημοσιογράφους που τους ενοχλούν με τον λόγο ή την πένα τους, αλλά έχουν επιδοθεί σε μια προσπάθεια επαγγελματικού αφανισμού οποιουδήποτε συναδέλφου καταγράφει και μεταδίδει την επικαιρότητα όπως αυτή είναι και όχι όπως τη διδάσκονται τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα εντατικά μαθήματα διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.

Ο κ. Βογιατζής με την τηλεφωνική του παρέμβαση στην ΤRT το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, δεν παρενέβη στην επικαιρότητα(όπως έχει κάθε δικαίωμα), αλλά εξαπέλυσε λυσσαλέα επίθεση στο πρόσωπο μου με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την επαγγελματική μου επάρκεια, κάτι που επαναλαμβάνει και στη σημερινή του δήλωση. Ο σκοπός του είναι ξεκάθαρος.

Σχετικά με αυτό θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητη η προσφυγή μου στη δικαιοσύνη για την προστασία της επαγγελματικής και προσωπικής μου αξιοπρέπειας. Για όλα τα υπόλοιπα ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι και οι πολίτες. Από τη μια μεριά βρίσκεται ένας επαγγελματίας που απλά κάνει τη δουλειά του και από την άλλη ένα κομματικό στέλεχος που προσπαθεί να φιμώσει την ελευθεροτυπία. Αλήθεια οι τοπικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα πάρουν θέση;”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου