ΤΟΠΙΚΑ

Στην τελική ευθεία για το παζάρι ο δήμος Βόλου

στην-τελική-ευθεία-για-το-παζάρι-ο-δήμο-824301

Πυρετώδεις ρυθμοί για το στήσιμο και τη λειτουργία της παραδοσιακής εμποροπανήγυρης του δήμου Βόλου, που πρόκειται να λειτουργήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος, σε έκταση απέναντι από το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Το παζάρι θα ανοίξει τις πύλες του την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιουλίου και θα λειτουργήσει για επτά ημέρες έως και τις 10 του μήνα.

Ηδη έμποροι έχουν αρχίσει να καταλαμβάνουν τις θέσεις που τους αναλογούν και να στήνουν τα περίπτερα απ’ όπου θα διαθέτουν την πραμάτεια τους. Σύμφωνα με τα μέχρι και σήμερα δεδομένα, θα λειτουργήσουν περίπου 250 εμπορικά περίπτερα.

Εχουν κλείσει επίσης και οι 12 θέσεις για ψησταριές, στο τμήμα της εστίασης όπου ο επισκέπτης του παζαριού θα μπορεί να απολαμβάνει παραδοσιακό σουβλάκι και ψητά. Θα λειτουργήσουν ακόμη 20 θέσεις για την πώληση παραδοσιακού χαλβά και λουκουμάδων.

Στο παζάρι θα υπάρχει και λούνα παρκ το οποίο μεταφέρθηκε στο χώρο όπου πέρυσι λειτουργούσε το εμπορικό τμήμα.

Τα πάντα βρίσκονται στην τελική ευθεία για τη λειτουργία της εμποροπανήγυρης. «Καλούμε τους πολίτες να έρθουν στο παζάρι με τις οικογένειές τους, να κάνουν τις αγορές τους και να διασκεδάσουν», ανέφεραν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της επιτροπής εμποροπανήγυρης του δήμου Βόλου, κ.κ. Ανδρ. Ζέρβας και Γ. Πράττος.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου