ΤΟΠΙΚΑ

Γοητευμένοι Ρώσοι bloggers από τη Μαγνησία

γοητευμένοι-ρώσοι-bloggers-από-τη-μαγνησία-825502

Γοητευμένοι από τις φυσικές ομορφιές της Μαγνησίας, το πολιτιστικό απόθεμα της περιοχής και τη μοναδική φιλοξενία των κατοίκων δηλώνουν οι τρεις bloggers από τη Ρωσία που φιλοξενήθηκαν το διάστημα 25 και 26 Ιουνίου στην περιοχή μας.

Πρόκειται για τους Kristina Makeeva, Dmitry Timofeev και Tanya Destiny οι οποίοι επισκέφθηκαν τη Θεσσαλία στο πλαίσιο ταξιδιού γνωριμίας και εξοικείωσης που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων, το γραφείο Ρωσίας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου της Μαγνησίας.

Οι ρώσσοι bloggers επισκέφθηκαν τα Μετέωρα, τη Λάρισα, το Βόλο, τη Νέα Αγχίαλο, τη Μακρινίτσα και την Πορταριά και δήλωσαν γοητευμένοι από τις ομορφιές της Μαγνησίας αλλά και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων.

«Το Πήλιο είναι το πιο όμορφο μέρος πάνω στη γη» δήλωσε στην συνάντηση που είχαν με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κα Δωροθέα Κολυνδρίνη ο Dmitry Timofeev και υποσχέθηκε να μεταφέρει τις εντυπώσεις του και φυσικά τον ενθουσιασμό του για την Μαγνησία στο κοινό της Ρωσίας, μέσα από δημοσιεύματα και εικόνες που θα προβληθούν στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κα Κολυνδρίνη δήλωσε ότι για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων η τουριστική αγορά της Ρωσίας αποτελεί αγορά-στόχο. Με δεδομένο τον ορισμό του 2016 ως έτους Ελληνορωσικής Φιλίας έχουμε εντείνει τις προσπάθειές μας για προβολή της χώρας μας στη Ρωσία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων σε συνεργασία με επαγγελματίες της περιοχής το διάστημα 5 με 18 Ιουλίου θα συμμετέχουν σε παρουσίαση της περιοχής μας που θα πραγματοποιηθεί μέσω διαγωνισμού στην επίσημη ιστοσελίδα του γραφείο του ΕΟΤ στη Ρωσία ενώ παράλληλα στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου θα φιλοξενήσουν στο Βόλο και το Πήλιο πολυμελή αντιπροσωπεία δημοσιογράφων των μεγαλυτέρων εφημερίδων και ειδησεογραφικών πρακτορείων της Ρωσίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου