ΤΟΠΙΚΑ

Σκούπα… στις παραλίες Βάζει ο δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου

σκούπα-στις-παραλίες-βάζει-ο-δήμος-ζ-826221

Επιχείρηση… σκούπα στις παραλίες βάζει ο δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου για την απομάκρυνση σκουπιδιών και φερτών υλών.

Με απόφαση που υπέγραψε ο δήμαρχος Πατής Κουτσάφτης και αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ιδιωτικό συνεργείο θα αναλάβει με απευθείας ανάθεση έναντι ποσού 5.000 ευρώ τις εργασίες καθαρισμού στις ακτές Παπά Νερό σε έκταση 18 στρεμμάτων, Αγίων Σαράντα σε έκταση 14 στρεμμάτων, Χορευτό σε έκταση 62 στρεμμάτων και Αγιο Ιωάννη σε έκταση 11 στρεμμάτων.

Οι εργασίες θα γίνουν σε τρία στάδια: αναμόχλευση της άμμου για την εμφάνιση θαμμένων απορριμμάτων, φερτών υλών και σκουπιδιών, σε δεύτερο στάδιο θα γίνει εκρίζωση των ζιζανίων και θα ακολουθήσει κοσκίνισμα της άμμου και διάστρωση των παραλιών.

Βάσει της σύμβασης που υπογράφτηκε τα μηχανήματα θα καθαρίσουν σε βάθος 15 εκατοστών τις παραλίες, αφού προηγουμένως γίνει επιφανειακός καθαρισμός από ογκώδη υλικά όπως και πέτρες και ξύλα και αφού απομακρυνθούν απορρίμματα, όπως πλαστικά, μεταλλικά αντικείμενα και γυαλιά.

Πρόσληψη εποχικών για τις παραλίες

Παράλληλα με το ιδιωτικό συνεργείο στις παραλίες, ο δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου, προχώρησε στην πρόσληψη δέκα εργατών καθαριότητας. Σύμφωνα με την απόφαση που αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ πρόκειται για τους Αλεξάνδρα Αδαμάκου, Τριαντάφυλλο Βασιλείου, Δημήτρη – Θωμά Γκαγιάννη, Αλέξανδρο Δελεντζέ, Κωνσταντίνο – Σωτήρη Θεμελή, Κυριαζή Κεφάλα, Νικόλαο Κράββαρη, Αντώνιο Λάσκο, Χαράλαμπο Λάσκο και Γιώργο Χιώτη.

Θα απασχοληθούν έως και την ερχόμενη Τετάρτη στον τομέα της καθαριότητας και συγκεκριμένα για τον καθαρισμό δρόμων, πλατειών, δημόσιων κοινόχρηστων χώρων, παιδικών χαρών και λαϊκών αγορών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου