ΤΟΠΙΚΑ

Ευχαριστίες στους χορηγούς του διαγωνισμού «Χρήστος Τσολάκης»

ευχαριστίες-στους-χορηγούς-του-διαγω-828595

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ χορηγός επικοινωνίας της τελετής βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν

Από τη σχολική σύμβουλο φιλολόγων νομού Μαγνησίας, Βαρβάρα Μαγκαφά, απευθύνονται ευχαριστίες στους χορηγούς του γλωσσικού διαγωνισμού Χρήστος Τσολάκης, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη με την τελετή απονομής των βραβείων στους διακριθέντες μαθητές.

«Στην επιτυχία του διαγωνισμού συνέβαλαν -εκτός από την εκπαιδευτική κοινότητα- και η τοπική κοινωνία με την υλική στήριξή της, γιατί κάθε πνευματική εκδήλωση απαιτεί και υλικούς πόρους , τους οποίους πρόθυμα διέθεσαν επιχειρήσεις και πνευματικά ιδρύματα και φορείς της πόλης μας, τους οποίους ευχαριστούμε ολόθερμα.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε:

1.Το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν.& Σ. Τσαλαπάτα για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων και το προσωπικό του Μουσείου για την εξυπηρέτηση που μας παρείχαν εκτός του ωραρίου υπηρεσίας τους .
2.Το σκηνοθέτη της Πειραματικής Σκηνής Ν. Ιωνίας κ. Δ. Πανταζή και τους 6 ηθοποιούς που προσφέρθηκαν ευγενώς να παρουσιάσουν στους προσκαλεσμένους μας 2 κωμικές ιστορίες από την πρόσφατη θεατρική τους δουλειά: 1.πίνακας ζωγραφικής και 2. Απλά μαθήματα μαμάδων σε 2 νέους που σχεδιάζουν να παντρευτούν.
3.Το Σύνδεσμο Φιλολόγων Μαγνησίας , για την προσφορά ενός tablet στον 1ο νικητή του Διαγωνισμού.
4.Το Κατάστημα Public και τα Βιβλιοπωλεία: Πένα (Σ. Σπυρίδη 21), Παιδεία( Αντωνοπούλου 38),Συλλόγιστος ( Ν. Ιωνία- Πολυτεχνείου 28), για τα βιβλία και τη γραφική ύλη.
5. Τα καταστήματα ενδυμάτων: Κρούσσος ( Αναπαύσεως 66, Ν.Ιωνία), ΖΑRA, Οικονόμου Ρούλα (28ης Οκτωβρίου 155) για τα είδη ένδυσης .
6 Το κατάστημα ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ/ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε. (Κ. Καρτάλη – Αναλήψεως) για την προσφορά μικροσυσκευής ατομικής χρήσης.
7. Τα εστιατόρια Εξαρχος Τσαρδακάς (Κύπρου 55) και Η κούπα του Παντελή (Δημ. Γεωργιάδου 156- ΔονΔαλεζίου), για την προσφορά γευμάτων 4 ατόμων.
8. Το τουριστικό γραφείο Koroneos Tours (Κ. Καρτάλη 129, Βόλος) για την προσφορά ημερήσιας κρουαζιέρας στη Σκιάθο.
9.Τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Beach & Volleyball Βόλου «ΑΡΓΩ», για την προσφορά σε 2 μαθητές δωρεάν εγγραφής και παρακολούθησης μαθημάτων 1 μήνα στο άθλημα του βόλεϊ.
10. Τη ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ Dance Studio Nikki Critchlow (Αναπαύσεως 41, Νέα Ιωνία), για τη δωρεάν παρακολούθηση σε 1 μαθητή και στο συνοδό του της παράστασης τελετής λήξης των μαθημάτων της Σχολής και τη δωρεάν παρακολούθηση 1 μήνα τμήματος χορού της αρεσκείας του μαθητή/τριας.
11.ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ YAVAFITNESSCENTER (Φυτόκου 20, & Φιλίππου Ιωάννου 74), για τη δωρεάν εγγραφή και παρακολούθηση τμήματος γυμναστικής όλων των μαθητών/τριών που βραβεύθηκαν.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, χορηγό επικοινωνίας της εκδήλωσης.
Ολοι οι παραπάνω συμπολίτες μας και φορείς δεν αποτελούν απλά και μόνο χορηγούς, αλλά κοινωνικούς εταίρους , γιατί στήριξαν πρόθυμα το Διαγωνισμό στα πρώτα του βήματα, χωρίς όρους, προσφέροντας με τα δώρα τους χαρά στους μαθητές μας και συμβάλλοντας στην κοινωνική εξωστρέφεια του σχολείου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου