ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγύρισαν …επί δύο, μετά τις βαθμολογίες

πανηγύρισαν-επί-δύο-μετά-τις-βαθμολ-828845

Διπλά χαμόγελα χάρισαν στην οικογένειά τους, οι δίδυμες υποψήφιες του 5ου Γενικού Λυκείου Βόλου, Δήμητρα και Κατερίνα Αλτζερίνου, που συγκέντρωσαν 17.446 και 17.316 μόρια αντίστοιχα.

Κατάφεραν να επιτύχουν υψηλές βαθμολογίες και βάζουν πλώρη για τις σχολές των ΑΕΙ, που πάντως ακόμη δεν έχουν αποφασίσει ποιες θα είναι. «Θα το συζητήσουμε μεταξύ μας», ανέφεραν τα δύο κορίτσια, που κάνουν παράλληλα βήματα από την αρχή της ζωής τους και ανέβηκαν χέρι – χέρι το «Γολγοθά» των πανελλαδικών.

«Είχαμε η μία την άλλη. Διαβάζαμε μαζί και βοηθούσαμε η μία την άλλη. Σε αυτό μας βοήθησε ότι ήμασταν και οι δύο υποψήφιες της ομάδας προσανατολισμού θετικών σπουδών», αναφέρει η Δήμητρα.

Τα δύο κορίτσια ακολουθούσαν σταθερό πρόγραμμα μελέτης και έκαναν μαζί τα διαλείμματά τους. «Είχαμε τη στήριξη των γονιών μας», προσθέτει η Δήμητρα για την οικογένειά της που στάθηκε βράχος για τα κορίτσια της.

Δίδυμες επιτυχίες όμως και για την οικογένεια Κοντού. Τα παιδιά τους Σταύρος Κοντός και Ιουλία Κοντού, είναι από τους αριστούχους του 1ου Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας, με 18499 και 17516 μόρια αντίστοιχα.

Τα δύο παιδιά ετοιμάζονται να καταθέσουν τα μηχανογραφικά τους δελτία στοχεύοντας στις σχολές της επιλογής τους οι οποίες θα κρίνουν αν θα συνεχίσουν την παράλληλη πορεία τους ή οι δρόμοι τους θα χωριστούν για τις σπουδές.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου