ΤΟΠΙΚΑ

Η ΛΑΕ Μαγνησίας για τον Αχ. Μπέο

η-λαε-μαγνησίας-για-τον-αχ-μπέο-829201

Από το Τμήμα Αυτοδιοίκησης της ΛΑΕ Μαγνησίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Με αισθήματα έκπληξης και θυμηδίας παρακολουθούν οι πολίτες του Βόλου και ολόκληρης της Μαγνησίας όλες τις τελευταίες μέρες τις ανούσιες κόντρες και τον χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων ανάμεσα στον έκπτωτο δήμαρχο Βόλου, το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ, τον ΣΥΡΙΖΑ ,τη ΝΔ και τον βουλευτή της ΝΔ Μπουκώρο.

Σε πλήρη απαρτία το μνημονιακό λόμπι του Βόλου και του Νομού, παλιό και νέο, προσπαθεί να ξεπλυθεί από τα Μνημόνια που καταστρέφουν το λαό και ρημάζουν τη χώρα στήνοντας ψευτοκόντρα με τον έκπτωτο δήμαρχο Βόλου.

Η αλήθεια είναι άλλη και βοά.

Η αλήθεια είναι πως όλοι οι πολίτες του Βόλου, ξέχωρα από την πολιτική τους προτίμηση και επιλογή βιώνουν καθημερινά στο πετσί τους τον ορυμαγδό των μνημονιακών πολιτικών (υπερφορολόγηση, ΕΝΦΙΑ, ασφαλιστικό, πετσόκομμα μισθών-συντάξεων, εξώσεις, ανεργία, φτώχεια, εξαθλίωση), των ίδιων πολιτικών δηλαδή που χρόνια υπερασπίζονται και εφαρμόζουν οι κοκκορομαχούντες περί όνου σκιάς.

Η αλήθεια είναι πως όλοι οι δημότες του Βόλου, προοδευτικοί και συντηρητικοί, βιώνουν καθημερινά την απαξίωση των δημοτικών υπηρεσιών, τον αυταρχισμό και τον πολιτικό κουτσαβακισμό της δημοτικής αρχής προς τον καθένα που της αντιπαρατίθεται.

Η αλήθεια είναι πως οι -για το θεαθήναι- κόντρες ανάμεσα στα παλιά και νέα μνημονιακά συνεταιράκια, δεν αφορούν στην ουσία κανέναν, δεν αφορούν τα πραγματικά και φλέγοντα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών ενώ, απ’ την άλλη πλευρά, είναι επίσης σε όλους γνωστοί ο βίος και η πολιτεία του έκπτωτου δημάρχου Βόλου.

Η αλήθεια είναι πως καμιά πλαστή φραστική αντιπαράθεση δεν μπορεί να κρύψει από τα μάτια των πολιτών την απόλυτη συμφωνία όλων των παραπάνω εμπλεκομένων, ούτε το γεγονός της απόλυτης ταύτισής τους στις πολιτικές που ισοπεδώνουν τη χώρα και απαξιώνουν την Αυτοδιοίκηση.

Καλούμε τους δημότες του Βόλου να κλείσουν τα αυτιά τους και να αποστρέψουν τα μάτια τους από το θέατρο σκιών που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους όλο το τελευταίο διάστημα, το οποίο τους υποτιμά σαν πολίτες και σαν σκεπτόμενους ανθρώπους.

Καλούμε τους δημότες του Βόλου σε αγωνιστική επαγρύπνηση για την προάσπιση των δημοκρατικών κατακτήσεών τους, για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους απέναντι σε κάθε εξουσία (κυβερνητική είτε δημοτική), για την απαίτηση μιας αξιοβίωτης ζωής σε μια πόλη που δεν θα τους είναι ξένη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου