ΤΟΠΙΚΑ

Αύριο, στις 12μ. οι βαθμολογίες των πανελλαδικών

αύριο-στις-12μ-οι-βαθμολογίες-των-πανελ-829919

Θα αναρτηθούν στα Γενικά Λύκεια της Μαγνησίας – Την Τετάρτη 22 Ιουνίου στα ΕΠΑΛ

Αύριο το μεσημέρι παίρνει τέλος η αγωνία των υποψηφίων από τα Γενικά Λύκεια των πανελλαδικών εξετάσεων στη Μαγνησία. Η ανάρτηση των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων, θα αναρτηθεί στο σύνολο των λυκείων του νομού στις 12 το μεσημέρι και έρχεται να συμπέσει με την ολοκλήρωση των ενδοσχολικών εξετάσεων για τους αποφοίτους της γ’ Λυκείου.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Χθες, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας παρέλαβε την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, στις 10 το πρωί της Παρασκευής, οι διευθυντές των λυκείων, θα πρέπει να βρίσκονται στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, προκειμένου να παραλάβουν τους φακέλους με τις βαθμολογίες των υποψηφίων του σχολείου τους.

Στη συνέχεια θα γίνει έλεγχος των στοιχείων των υποψηφίων στο σχολείο από το Σύλλογο Διδασκόντων και στις 12 το μεσημέρι, οι βαθμοί θα αναρτηθούν στους πίνακες ανακοινώσεων των σχολείων.

Εως τις δύο το μεσημέρι, οι βαθμολογίες θα είναι αναρτημένες και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργείου Παιδείας www.results.it.minedu.gov.gr, απ’ όπου θα μπορούν επίσης να ενημερώνονται οι υποψήφιοι. Από φέτος έχει προστεθεί και εφαρμογή για τον υπολογισμό των μορίων των υποψηφίων.

Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 22 Ιουνίου, πρόκειται να αναρτηθούν σταδιακά στα σχολεία έως το μεσημέρι και οι βαθμολογίες των υποψηφίων των ΕΠ.ΑΛ.

Εως 7 Ιουλίου τα μηχανογραφικά

Δύο ημέρες πριν την ανακοίνωση των βαθμολογιών, από χθες, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα Λύκεια για να αποκτήσουν το προσωπικό κωδικό ασφαλείας, μέσω του οποίου θα επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr για να μελετούν το μηχανογραφικό δελτίο και αν θέλουν να το συμπληρώνουν προσωρινά.

Η κατάθεση των μηχανογραφικών θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουλίου. Η ημερομηνία είναι αποκλειστική και οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για την οριστικοποίηση και κατάθεση του μηχανογραφικού τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου