ΤΟΠΙΚΑ

Σκληρή απάντηση Γ. Φώτη σε ΣΥΡΙΖΑ

σκληρή-απάντηση-γ-φώτη-σε-συριζα-829958

Με αφορμή την πολιτική αντιπαράθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη τις δύο τελευταίες μέρες με το ΠΑΣΟΚ να μην έχει ακόμη απαντήσει στη νέα σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, θέση έλαβε με δήλωσή του αργά το βράδυ, ο πρώην Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Γιώργος Φώτης απαντώντας στη Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει :

Διάβασα τις ανακοινώσεις των κομμάτων μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από την εύστοχη παρέμβαση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ κ κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉΣ ΣΥΜΠΑΡΆΤΑΞΗΣ σχετικά με την αξιοπρέπεια του Βόλου κ την καταρράκωση της από την Δημοτική Αρχή του Μπέου κ θέλω να σταθώ στα παρακάτω:

1.Ο ΣΥΡΙΖΑ το 2014 με το μόνο που ασχολήθηκε ήταν με διαγκωνισμούς των στελεχών του για το ποιος θα πάρει το κομματικό χρίσμα του υποψηφίου Δημάρχου Βόλου λες κ τον Δήμο τον είχε στο τσεπάκι του. Όποιος τολμούσε να βάλει τότε ζητήματα ευρύτερων συναινέσεων αντιμετωπιζόταν ως “ξεπουλημένος μνημονιακός” χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι έτσι εκκολάπτει το “αυγό του φιδιού” το οποίο εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Μπέος. Τους είχε τυφλώσει η μέθη της επερχόμενης εξουσίας Τσίπρα-Καμμένου. Την 2η Κυριακή των εκλογών ούτε καλημέρα δεν μας έλεγαν όταν πηγαίναμε στις συγκεντρώσεις τους κ στο εκλογικό τους κέντρο για να τους στηρίξουμε. Από την επομένη των εκλογών δυστυχώς η δημοτική τους παράταξη, την οποία όλοι στηρίξαμε, αυτοδιαλύθηκε εις τα εξ ων συνετέθη με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σήμερα μείζονα αντιπολίτευση στο Δήμο με ότι αυτό σημαίνει. Παρακάμπτω τα περί “γελοιότητας” (θα μπορούσα να πω πολλά) ως απάντηση στο ΠΑΣΟΚ στη 2η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ επειδή δείχνουν αλαζονεία κ δεν βοηθάνε στην δημιουργία ενός μετώπου όλων των δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου κ των κοινωνικών φορέων που είναι απαραίτητο για να απαλλαγεί ο Βόλος απ αυτό το ερμαφρόδιτο φασίζων μόρφωμα που τον διοικεί κ να ανακτήσει την αξιοπρέπεια του.

2.Για την ΝΔ δεν θα πω πολλά. Γνωρίζουν κ οι πέτρες ότι η στήριξη της υποψηφιότητας Μιτζικού ήταν για “ξεκάρφωμα” αφού η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της στήριζε Μπέο πολλά από τα οποία σήμερα συνδιοικούν το Δήμο μαζί του. Ευτυχώς που βρέθηκαν ορισμένα σοβαρά κ υπεύθυνα στελέχη της που έδωσαν τη μάχη με προσωπικό τους κόστος για να σώσουν την τιμή κ την υπόληψη της παράταξης τους.

3.Σήμερα όμως πιστεύω ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες δημιουργίας αυτού του μετώπου απέναντι στην παρακμή κ την αναξιοπρέπεια. Το έχει ανάγκη ο Βόλος κ η ιστορία του. Ιδού η Ρόδος ιδού κ το πήδημα. Όλοι θα κριθούμε απ τις πράξεις μας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου