Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας εναντίον Μπέου και Μπουκώρου

Τελευταία ενημέρωση: 2016-06-14, 18:14:34
Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας εναντίον Μπέου και Μπουκώρου

Από το Γραφείο Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση με αφορμή δηλώσεις του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, κ. Θεοχαρόπουλου, εναντίον του Δημάρχου Βόλου, Αχ. Μπέου και του Βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ, Χρ. Μπουκώρου και τις τοποθετήσεις των τελευταίων.

«Για μια ακόμα φορά ο Μπέος προκαλεί τα δημοκρατικά αισθήματα των πολιτών με τις υβριστικές δηλώσεις του σε βάρος του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και προέδρου της ΔΗΜΑΡ κύριου Θεοχαρόπουλου.

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν και οι δηλώσεις του τοπικού βουλευτή της ΝΔ κύριου Μπουκώρου. Ο κύριος Μπουκώρος δεν βρήκε να πει ούτε μια λέξη εναντίον του Μπέου και αρκέστηκε σε αναπαραγωγή των συνηθισμένων αντιπολιτευτικών στερεότυπων σε βάρος της κυβέρνησης. Προσπάθησε να κρατηθεί από το φύλλο συκής της επίσημης υποστήριξης της ΝΔ στην υποψηφιότητα του κύριου Μιτζικού, τη στιγμή που οι πάντες στην πόλη μας γνωρίζουν τη συστράτευση μηχανισμών, τοπικών παραγόντων  και πρώην βουλευτών της ΝΔ υπέρ της εκλογής  Μπέου.

Με τη δήλωση του επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά τη συνέχιση της ουσιαστικής υποστήριξης της ΝΔ στον Μπέο.

Ο κύριος Θεοχαρόπουλος είχε απόλυτο δίκιο όταν χαρακτήρισε το φαινόμενο Μπέου ως ντροπιαστικό για την ιστορία του Βόλου. Άλλωστε, αυτή την εκτίμηση την έχουμε κάνει και εμείς σε πολλές ανακοινώσεις μας που προκλήθηκαν από απαράδεκτες και αντιδημοκρατικές πρακτικές του Μπέου και της σημερινής δημοτικής αρχής. Χαιρόμαστε που πολιτικοί από άλλους χώρους συμμερίζονται και επιβεβαιώνουν τις θέσεις μας για την επικινδυνότητα αυτού του φαινομένου.

Η για πολλοστή φορά επιβεβαίωση των σχέσεων ΝΔ και Μπέου, μέσα από τις δηλώσεις του κύριου Μπουκώρου εναντίον του κύριου Θεοχαρόπουλου, ελπίζουμε πως θα κάνει σοφότερο τον τελευταίο σχετικά με το που οδηγεί η συμπαράταξη σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο της ΔΗΜΑΡ και της Δημοκρατικής  Συμπαράταξης με την ΝΔ, στα πλαίσια της κοινής τους επιδίωξης για την πάση θυσία ανατροπή της σημερινής κυβέρνησης και της επανόδου τους στην κυβερνητική εξουσία.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
5
=