ΤΟΠΙΚΑ

Μπουκώρος: Πολιτικάντικες οι μεθοδεύσεις Θεοχαρόπουλου -ΔΗΜΑΡ

μπουκώρος-πολιτικάντικες-οι-μεθοδεύ-830750

Δήλωση με την οποία απαντά σε ανακοίνωση που εξέδωσαν εναντίον του νωρίς το μεσημέρι η ΔΗΜΑΡ και η Περιφερειακή Οργάνωση Θεσσαλίας του κόμματος (και δημοσιεύονται στο taxydromos.gr), έκανε ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος.

Στη δήλωσή του ο Βουλευτής Μαγνησίας αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Η ΔΗΜΑΡ και ο κ. Θεοχαρόπουλος συνεχίζουν το παιχνίδι του φτηνού εντυπωσιασμού. Ιχνος αυτοκριτικής για την περιπέτεια στην οποία οδηγήθηκε η χώρα από τις επιλογές τους. Αρνούμαι να τους παρακολουθήσω.

Η χθεσινοβραδινή μου ανακοίνωσή μου ήταν ξεκάθαρη και δεν ακολούθησε ως ουρά καμία άλλη ανακοίνωση. Η αντίθεσή μου στις πολιτικάντικες μεθοδεύσεις είναι δεδομένη. Δεδομένη είναι και η αντίθεσή μου στον ακραίο πολιτικό λόγο και στις ακραίες πολιτικές συμπεριφορές, από όπου και αν προέρχονται, κάτι που ξεκάθαρα δήλωσα και σήμερα το πρωί.

Προσωπικά έχω επιλέξει να είμαι ταγμένος στην ενασχόληση με τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες και δεν διαθέτω την πολυτέλεια ενασχόλησης με την πολιτική ανασφάλεια και την προσπάθεια πολιτικής επιβίωσης κανενός.

Αλλωστε, ο ελληνικός λαός έχει άποψη και για τη Νέα Δημοκρατία και για τη ΔΗΜΑΡ, και την εκφράζει διαχρονικά και με κάθε ευκαιρία.

Επαναλαμβάνω ότι δεν πρόκειται να παρακολουθήσω και να ακολουθήσω τους μικροπολιτικούς τους σχεδιασμούς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου