Η ΔΗΜ.ΑΡ. κατά Αχ. Μπέου και Χρ. Μπουκώρου

Τελευταία ενημέρωση: 2016-06-14, 14:25:43
Η ΔΗΜ.ΑΡ. κατά Αχ. Μπέου και Χρ. Μπουκώρου

Ανακοίνωση εκδόθηκε από Δημοκρατική Αριστερά σε απάντηση δηλώσεων που έκαναν ο δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος και ο Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Χρ. Μπουκώρος, για τις χθεσινές αναφορές του προέδρου του κόμματος, κ. Θεοχαρόπουλου, στην εκλογή του κ. Μπέο, στο αξίωμα του Δημάρχου.

Η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ έχει ως εξής: «Ο υπόκοσμος μίλησε και επιτέθηκε σε μας. Ο Αχιλλέας Μπέος  με τις δηλώσεις του ξεπέρασε κάθε προηγούμενο  σε θρασύτητα.  Έγραψε μια ανακοίνωση για τον εαυτό του και την απηύθυνε  σε μας. Οι προοδευτικοί και Δημοκρατικοί πολίτες του Βόλου δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τα φαινόμενα.

Δυστυχώς ο Αχιλλέας  Μπέος  βρήκε υποστηρικτή  σήμερα το πρωί τον βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος  προέβη  στις ίδιες επιθέσεις με την ίδια γλώσσα και επιχειρηματολογία, αντί να καταδικάσει τις δηλώσεις του υπόδικου Μπέου .

Καλούμε όλα τα δημοκρατικά κόμματα να πάρουν θέση για την υβριστική και χυδαία  επίθεση  του υπόδικου Μπέου  στην Δημοκρατική Αριστερά, στον Πρόεδρο της και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο  της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Αυτό αναμένουμε και από τη Νέα  Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη που πρέπει να ξεκαθαρίσει, αν ο βουλευτής Μαγνησίας εξέφρασε την επίσημη θέση  της Νέας  Δημοκρατίας».

 

Η Περιφερειακή Οργάνωση Θεσσαλίας της ΔΗΜ.ΑΡ. 

Επίσης, από την Περιφερειακή Οργάνωση Θεσσαλίας της ΔΗΜ.ΑΡ. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο βουλευτής της ΝΔ Χρ. Μπουκώρος, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για το κόμμα του,  θυμήθηκε όλα τα "δεινά" που υποτίθεται ότι έχει επισωρεύσει στη χώρα η ΔΗΜΑΡ, "ξέχασε" όμως να μιλήσει για την "ταμπακιέρα", δηλαδή για όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θ. Θεοχαρόπουλος, για τη διοίκηση Μπέου στον Δήμο Βόλου. Νομίζει, φαίνεται, πως μπορεί για πολύ καιρό ακόμη, τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα του  να έχουν "και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο". Να εμφανίζονται, δηλαδή, ότι στηρίζουν στον Δήμο Βόλου τον Μ. Μιτζικό, στην πραγματικότητα όμως να στηρίζουν τη διοίκηση Μπέου με εξέχοντα στελέχη του κόμματος και, σε κάθε περίπτωση, να μην ψελλίζουν λέξη για τα "έργα και τις ημέρες" της. Ας πει λοιπόν ο κ.Μπουκώρος ευθέως αν μπορούν να έχουν θέση σε ένα δημοκρατικό κόμμα, που ο νέος αρχηγός του μάλιστα θέλει να το εμφανίζει σαν ευρωπαϊκή μεταρρυθμιστική δύναμη, όσοι στηρίζουν ή δια της σιωπής τους νομιμοποιούν έναν υπόδικο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, αυθεντικό εκπρόσωπο του ποδοσφαιρικού υπόκοσμου, που καταρρακώνει τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, που γράφει στα "παλιά του τα παπούτσια" τη νομιμότητα και κάθε έννοια χρηστής διοίκησης επιβάλλοντας καθεστώς φαυλότητας και πελατειακών σχέσεων, που εξευτελίζει τους εργαζόμενους, που καταπατά τα συνδικαλιστικά τους δικαιώματα, που στοχοποιεί δημοσιογράφους και προσπαθεί να επιβάλει τον φόβο στην κοινωνία.

Όσο για τις δηλώσεις Μπέου, είναι προφανές πως δεν πρόκειται να κάνουμε συνομιλητή μας τον υπόδικο. Στην ιστορία του Βόλου θα γραφεί με τα πιο μαύρα γράμματα, ως ο πρώτος - ελπίζουμε και ο τελευταίος - δήμαρχος της πόλης που τέθηκε σε αργία εξαιτίας της αμετάκλητης παραπομπής του για σοβαρές  κακουργηματικές πράξεις.  Αν αυτό δεν είναι ντροπή για την πόλη, τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους. Κατά τα λοιπά, αλίμονο αν στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όπως η Ν.Οικονόμου και ο Φ.Λαμπρινίδης, περίμεναν από έναν άνθρωπο σαν τον Μπέο να αναγνωρίσει το αν και πώς ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους προς την πόλη».

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
2
=