ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Περίληψη Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων για τα ΚΗΦΗ

περίληψη-πρόσκλησης-υποβολής-προτάσ-830888

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

E.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Π.Ε.Π. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014 – 2020

Περίληψη Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων

«ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (ΚΗΦΗ) ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ»

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας προβαίνει σε έκδοση Πρόσκλησης προς τους Δυνητικούς Δικαιούχους:

  • Κοινωνική Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης(ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) του Δήμου Βόλου
  • Δήμο Τρικκαίων

για υποβολή προτάσεων στον Άξονα 2α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού-ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση» / Θεματικό Στόχο 9 «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας και των διακρίσεων» / Επενδυτική Προτεραιότητα 9iv «Βελτίωση της πρόσβασης σε οικονομικά προσιτές, βιώσιμες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων της υγειονομικής περίθαλψης και των κοινωνικών υπηρεσιών γενικού συμφέροντος» του Π.Ε.Π. Θεσσαλίας 2014-2020, σύμφωνα με τον Κανονισμό 1303/2013.

Η Πρόσκληση με α/α 015, αφορά στη χρηματοδότηση δράσεων που συμβάλουν στον ειδικό στόχο 2α6.1 «Βελτίωση της παροχής και πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας και κοινωνικής φροντίδας σε ειδικές πληθυσμιακές ομάδες» και ειδικότερα για την υποβολή προτάσεων για την επιχορήγηση έργων (πράξεων) που αφορούν σε συνέχιση λειτουργίας Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων που χρηματοδοτήθηκαν από το ΕΚΤ την Προγραμματική Περίοδο 2007-2013, για διάρκεια ενός (1) έτους.

Αντικείμενο είναι η παροχή από τα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.), υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας σε ηλικιωμένα άτομα μη δυνάμενα να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (κινητικές δυσκολίες, άνοια κλπ), των οποίων το οικογενειακό περιβάλλον που τα φροντίζει, εργάζεται ή αντιμετωπίζει σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας και αδυνατεί να ανταποκριθεί στη φροντίδα που έχει αναλάβει. Περισσότερες λεπτομέρειες καταγράφονται στην πρόσκληση και στα συνημμένα της.

Η Πρόσκληση αφορά χρηματοδότηση πράξεων προϋπολογισμού έως 410.000 €, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους και είναι αναρτημένη στον δικτυακό τόπο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας www.thessalia-espa.gr . Η αξιολόγηση των προτάσεων θα είναι άμεση.

Οι προτάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω ΟΠΣ – ΕΣΠΑ και μόνο η αίτηση χρηματοδότησης υποβάλλεται υπογεγραμμένη στην ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ στη διεύθυνση: Σωκράτους 111, Λάρισα 413 36, από την 10η/06/2016 έως την 24η/6/2016.

Λάρισα, 8-06-2016

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου