ΤΟΠΙΚΑ

Ο Αχ. Μπέος για τις δηλώσεις Θεοχαρόπουλου εναντίον του

ο-αχ-μπέος-για-τις-δηλώσεις-θεοχαρόπου-831047

Ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, κληθείς να σχολιάσει τις εναντίον του δηλώσεις του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, κ. Θεοχαρόπουλου, δήλωσε:

«Παραβιάζοντας κάθε αρχή δεοντολογίας και ευγένειας προς τους κατοίκους της πόλης που τον φιλοξένησε, έστω και αν δεν τον τίμησε, λόγω ενστίκτου, με το ενδιαφέρον της, ο διορισμένος βουλευτής και πρόεδρος της…ΔΗΜΑΡ (το νέο πιο σύντομο ανέκδοτο) Θεοχαρόπουλος, προχώρησε σε ιταμές και υβριστικές δηλώσεις, που προσβάλλουν βάναυσα την τοπική μας κοινωνία.

Αν κάποιοι πρέπει να ντρέπονται σε αυτή πόλη, είναι οι τραγικές πολιτικές φιγούρες, της Οικονόμου και του Λαμπρινίδη, που πλαισίωναν, σαν τις αλησμόνητες τσαούσες – γλάστρες σε τηλεοπτικό σόου, αυτό το εξ Αθηνών ρετάλι της πολιτικής και ανέχτηκαν με απίστευτη δουλικότητα τις προσβολές σε βάρος του Βολιώτικου λαού και της κρίσης του.

Δεν θα σχολιάσω περαιτέρω της δηλώσεις του σε ό,τι αφορά το πρόσωπό μου. Πήρα ως Δήμαρχος Βόλου περισσότερους ψήφους από ότι ο αστείος αυτός πολιτικάντης, που πρόλαβε να διαχειριστεί και κοινοτικούς πόρους, πήρε μαζί με το «κόμμα» του σε ολόκληρη τη χώρα!

Θα περιμένω, ωστόσο, από τους δύο δημοτικούς συμβούλους, που πιθανώς να θεωρούν ότι δεν έχουν υποχρεώσεις έναντι της πόλης επειδή μπήκαν στο συμβούλιο από το «παράθυρο» σαν αντικαταστάτες άλλων, να ζητήσουν μια συγγνώμη από τους συμπολίτες μας γιατί επέτρεψαν σε αυτό τον εκπρόσωπο της φαυλότητας και της παρακμής του πολιτικού συστήματος, να τους υποτιμήσει με τόση προκλητικότητα

Ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι γιατί, όλοι αυτοί οι εκφραστές της σαπίλας και της παρακμής της πολιτικής, δεν διδάχτηκαν τίποτα από την εκλογική συντριβή του 2014 και θα υποστούν την ίδια και χειρότερη το ’19 (τους φόβους που, άλλωστε, εξέφρασαν στις συσκέψεις που έκαναν).

Ή να λυπάμαι που η πατρίδα μας συνεχίζει να βασανίζεται από τέτοια άθλια πολιτικά φαινόμενα, βολεμένων πολιτικάντηδων, με κόμματα σφραγίδες, σαν τον Θεοχαρόπουλο, που αν και περαστικοί προλαβαίνουν πάντα να αφήνουν το αρνητικό τους αποτύπωμα στο σώμα της και τη ψυχή του λαού μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου