ΤΟΠΙΚΑ

Πανελλήνια συνάντηση ΑΧΕΠΑΝΣ στο Βόλο

πανελλήνια-συνάντηση-αχεπανσ-στο-βόλ-832754

Πραγματοποιείται με τη συμμετοχή εκατόν πενήντα συνέδρων από διάφορες πόλεις

Ιδιαίτερα σημαντική είναι για την Μαγνησία η διοργάνωση του 17ου ετήσιου τακτικού συνεδρίου που πραγματοποιείται στο Βόλο σήμερα, αύριο και την Κυριακή 12 Ιουνίου, με τη συμμετοχή 150 περίπου μελών της οργάνωσης ΑΗΕΠΑ, από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η συνάντηση φιλοξενείται στο Domotel Xenia του Βόλου και διοργανώνεται από το τοπικό τμήμα ΑHΕΠΑ HJ 13 Αργοναύτες, σε συνεργασία με την AHEPA, Περιφέρεια 25, που εκπροσωπεί όλα τα τμήματα ανά την Ελλάδα. Στο πλαίσιο του εν λόγω πανελλήνιου συνεδρίου, προγραμματίζεται ομιλία την Κυριακή 12 Ιουνίου, στις 10.30 π.μ. στο Domotel Xenia, με ομιλητή τον Ι. Μάζη, καθηγητή στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στα μαθήματα Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής, ο οποίος θα εισηγηθεί το θέμα «Γεωστρατηγικές πολιτικές στη Μέση Ανατολή και Ελλάδα».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 19.30 θα αφιχθούν οι σύνεδροι στο Domotel Xenia και στις 20.15 θα πραγματοποιηθεί η 9η συνεδρίαση του Δ.Σ. Περιφέρειας 25. Αύριο Σάββατο 11 Ιουνίου στις 8 π.μ. θα ξεκινήσει η προσέλευση των συμμετεχόντων στο συνέδριο, οι εργασίες του οποίου θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα. Οι εργασίες της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν στις 9 το βράδυ με γεύμα που θα παρατεθεί στο Valis Resort στην Αγριά. Την Κυριακή 12 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός των μελών, θα ακολουθήσει η ομιλία του κ. Μάζη και το συνέδριο ολοκληρώνεται στις 12.30 το μεσημέρι.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου