ΤΟΠΙΚΑ

Σε ανθόκηπο τα προνήπια του «Αίολος»

σε-ανθόκηπο-τα-προνήπια-του-αίολος-835519

Επίσκεψη σε ανθοκήπιο της περιοχής των Λεχωνίων πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 23 Μαΐουτα προνήπια του παιδικού σταθμού «Αίολος» της Δ/νσης Εκπαίδευσης του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της Μελέτης Περιβάλλοντος με στόχο τον εμπλουτισμό γνώσεων γύρω από τον φυτικό κόσμο. Τα παιδιά με βιωματικό τρόπο, γνώρισαν τα διαφορετικά είδη λουλουδιών και αποκόμισαν μυρωδάτες εμπειρίες.

«Παιδί και αθλητισμός»

Επιπλέον, τα παιδιά των τμημάτων του παιδικού σταθμού “Αριάδνη” της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π..- ΔΗ. ΠΕ. ΘΕ. Δήμου Βόλου στα εκπαιδευτικά πλαίσια «Παιδί και Αθλητισμός» πραγματοποίησαν επίσκεψη στα γήπεδα τένις στο πάρκο Χιλιαδούς.

Στα παιδιά δόθηκε η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το άθλημα μέσα από παιχνίδια και δραστηριότητες, χρησιμοποιήσανε εξαρτήματα του συγκεκριμένου αθλήματος, είδαν τα γήπεδα και έμαθαν τους κανόνες του παιχνιδιού.

Τα παιδιά ενθουσιασμένα πήραν το δρόμο της επιστροφής και φτάνοντας στο σχολείο τους προσπάθησαν να αποτυπώσουν στο χαρτί την ευχάριστη εμπειρία τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου