ΤΟΠΙΚΑ

Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Τόρης

νέος-πρόεδρος-ο-γιώργος-τόρης-851206

Με νέο πρόεδρο τον Γιώργο Τόρη αλλά τον προγραμματισμό και τις απόψεις της ΠΑΕ να παραμένουν ίδιες βαδίζει ο Ολυμπιακός, που επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία αλλά αύριο Κυριακή έχει αγώνα στις Σέρρες και στη συνέχεια δυο ματς στο Βόλο με Ρόδο και με Εθνικό στις 16, στη μεγάλη φιέστα ανόδου…
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αχιλλέας Μπέος σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου μίλησε για όλα έκανε λόγο για προγραμματισμό Σούπερ Λίγκα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο πώλησης της ΠΑΕ, ζήτησε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, αφιέρωσε την άνοδο στο δημοσιογράφο και φίλο μας Γιώργο Πλακίδα που χάθηκε πρόωρα και ανακοίνωσε και τον Γιώργο Τόρη ως νέο πρόεδρο της βολιώτικης ΠΑΕ. «Είχα πολλές συζητήσεις το τελευταίο διάστημα, αλλά από τη στιγμή που μίλησα με το συγκεκριμένο άνθρωπο, ένιωσα μεγάλη χαρά που θα αναλάβει εκείνος την τιμητική θέση του προέδρου. Νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είναι ο Γιώργος Τόρης, ένα δικό μας παιδί, ένα παιδί όχι μόνο της πόλης αλλά και του Ολυμπιακού, ένας πετυχημένος επιχειρηματίας και φίλος όλων μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αχ. Μπέος, που εξήγησε τους λόγους και το νομικό κόλλημα στο να μην είναι αυτός πρόεδρος. «Γνωρίζετε όλοι το λόγο. Έχω ένα βούλευμα, μία παραπομπή σε δίκη και δεν μπορώ να έχω θεσμικό ρόλο σε μία ΠΑΕ.
Είχαν δρομολογηθεί εξελίξεις για συμμετοχή μου στην ΕΠΟ και στη Σούπερ Λίγκα, αλλά πρέπει να είμαστε νομοταγείς και να τηρούμε τον νόμο. Είναι ένα διαδικαστικό και τυπικό θέμα γιατί στην πραγματικότητα, «καθαρός ουρανός δεν φοβάται» κατέληξε.
«Από την Κυριακή το απόγευμα και μετά, όλοι στο Βόλο κι όπου αλλού υπάρχουν Βολιώτες γιορτάζουν και πανηγυρίζουν τη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού Βόλου, που επιστρέφει στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας, μετά από 20 χρόνια απουσίας” είπε ο μεγαλομέτοχος, αφιερώνοντας την άνοδο στο Γ. Πλακίδα…
Ακόμη ο Αχ. Μπέος ζήτησε ένα μεγάλο συγνώμη από το φίλο και ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Νεφέλη» στο Βόλο και από όλους τους επιχειρηματίες που υπέστησαν φθορές στην περιουσία τους κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των φιλάθλων του Ολυμπιακού για την άνοδο στο Βόλο, μετά τον αγώνα με την Καλαμάτα, λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θέλει ταραχοποιούς φιλάθλους, αλλά δημιουργεί μία νέα γενιά και θα την γαλουχήσει με το φίλαθλο πνεύμα.
“Ο Ολυμπιακός Βόλου τα δύο τελευταία χρόνια προσφέρει κοινωνικό έργο, θα συμβάλλει στη μείωση της οικονομικής κρίσης της περιοχής με την παρουσία του στη Σούπερ Λίγκα, προσφέρει σε ιδρύματα, έχει κοινωνικό πρόσωπο, διοργανώνει αιμοδοσίες, όπως αυτή της ερχόμενης εβδομάδας, στέκεται κοντά στους νέους και στους μαθητές και έχει απαίτηση να σέβονται όλοι την ομάδα. Καταφέραμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα, τηρήσαμε όλες τις δεσμεύσεις μας κατά γράμμα και θεωρώ αυτονόητο ότι και όλη η πόλη του Βόλου θα σεβαστεί τον Ολυμπιακό Βόλου. Στόχος μας είναι η καθιέρωση στην Α’ Εθνική και ο προγραμματισμός έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και μέρες. Εάν όμως, κύριοι, θέλετε ο Ολυμπιακός Βόλου να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, αυτό δεν μπορεί να γίνει με 1.000 και 1.500 εισιτήρια. Κάντε λοιπόν το αυτονόητο, στηρίξτε δυναμικά την ομάδα” ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος, ζητώντας συνέχεια και μεγαλύτερη στήριξη. “Πρέπει όλοι να συμβάλλουν όπως μπορούν, ο φίλαθλος με ένα απλό εισιτήριο και η Δημοτική Αρχή να διευκολύνει το έργο της διοίκησης της ομάδας. Να δώσει τα εχέγγυα ότι θα πράξει όσα πρέπει. Δεν ζητάμε οικονομική βοήθεια, αλλά να πράξουν τα αυτονόητα ώστε να μπορέσει η ομάδα να εργαστεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα, με ένα γήπεδο, με ένα προπονητήριο».
Ακόμη ο Αχ. Μπέος μίλησε για το γήπεδο: «Αυτά που ζητάμε είναι τα αυτονόητα, έπρεπε να τα είχαν ήδη κάνει. Εξαρτάται από το δήμαρχο εάν έχει τη διάθεση να βοηθήσει και να στηρίξει την προσπάθειά μας. Σήμερα ήρθε και επιστολή από το Δήμαρχο, που μας καθησυχάζει και δηλώνει κατηγορηματικά ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο τον Αύγουστο.
Ελπίζω να γίνουν όλα όπως έχουμε συμφωνήσει, αλλιώς η σύγκρουση θα είναι τεράστια, αφού ο προγραμματισμός της ομάδας θα τιναχτεί στον αέρα”!
Τέλος για τον κόσμο είπε: «Δεν μπορώ να διανοηθώ πως μια πόλη έλειψε από τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, όταν παιζόταν η μαθηματική άνοδος στην Α’ Εθνική και κόπηκαν μόνο 1.750 εισιτήρια. Εμείς θέλουμε ο κόσμος να αγαπήσει την ομάδα», ενώ είχε τονίσει νωρίτερα, δίνοντας δείγμα προγραμματισμού, ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η μόνη ομάδα που έχει ήδη συμφωνήσει σε δύο μεταγραφές Α Εθνικής, ενώ σε καλό δρόμο είναι οι συζητήσεις με το Σάκη Τσιώλη.

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Τόρης είναι γεννημένος το Σεπτέμβριο του 1965 και είναι επιχειρηματίας στο επάγγελμα ασχολούμενος με το εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκίνητων. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στους ερασιτέχνες του Ολυμπιακού Βόλου, στον Κένταυρο αλλά και στον Αετό Κερασιάς. Επίσης διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Κενταύρου αλλά και πρόεδρος της ομάδας της Νεάπολης. Τώρα καλείται να φέρει εις πέρας ένα απαιτητικό πόστο, αυτού του προέδρου του Ολυμπιακού και μάλιστα στη Σούπερ Λίγκα.
Ο Γ. Τόρης στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αχιλλέα Μπέο για την τιμή που μου έκανε και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Τα λόγια είναι περιττά, θα εργαστούμε σκληρά για τον Ολυμπιακό που όλοι ονειρευόμαστε, καταξιωμένο στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου