ΤΟΠΙΚΑ

Γιορτή λήξης και καλοκαιρινό παζάρι από τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Βόλου

γιορτή-λήξης-και-καλοκαιρινό-παζάρι-α-836505

Αύριο, Τετάρτη 8 Ιουνίου, στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Βόλου θα πραγματοποιηθεί η γιορτή λήξης του σχολικού έτους. Οι συμμετέχοντες θα ζήσουν ένα υπέροχο ταξίδι στο χρόνο… βασισμένο στα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποιηθήκαν την φετινή χρονιά στο σχολείο. Παράλληλα θα λειτουργήσει το καλοκαιρινό παζάρι των εργαστηρίων με δημιουργίες των μαθητών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου (Στ. Μυριβήλη 1 – Φυτόκο δίπλα από τη Γεωπονική Σχολή). Η γιορτή αρχίζει στις 7.00 μ.μ. και το παζάρι θα λειτουργεί από τις 6.00 μ.μ.

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Βόλου, είναι Δημόσιο Σχολείο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και ανήκει στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ν. Μαγνησίας. Στο σχολείο φοιτούν 58 έφηβοι μαθητές με αναπηρίες ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Λειτουργούν 3 εργαστήρια: «Γεωπονίας – Τροφίμων – Περιβάλλοντος», «Κεραμικής», «Ζαχαροπλαστικής – Μαγειρικής – Τουριστικών Επαγγελμάτων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου