ΤΟΠΙΚΑ

Με Αγρότη στο Λιανοκλάδι η Α.Ε. Διμηνίου

με-αγρότη-στο-λιανοκλάδι-η-α-ε-διμηνίου-851206

Υποχρεώσεων συνέχεια και αυτή την Κυριακή για την ΑΕ Διμηνίου, η οποία την 28η αγωνιστική του Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής ταξιδεύει στο Λιανοκλάδι για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αγρότη. Σε ένα παιχνίδι αδιάφορο από όλα τις απόψεις η ΑΕΔ θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να ισοφαρίσει και την ήττα του επεισοδιακού αγώνα στον πρώτο γύρο. Ο Πύρασος αυτή την αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του για το β’ γύρο.
Προτελευταίος σταθμός στο πρωτάθλημα
Το αυριανό παιχνίδι με τον Αγρότη στο Λιανοκλάδι είναι το προτελευταίο για φέτος, στην παρθενική εμφάνιση της ΑΕ Διμηνίου στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, αφού την επόμενη αγωνιστική ήταν να παίξει με τον Αστέρα Ιτέας που όμως έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου πραγματοποιεί αρκετά καλές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό και το μόνο που της λείπει είναι το αποτέλεσμα, το οποίο φιλοδοξεί να πάρει στο αυριανό παιχνίδι. Στόχος είναι το διπλό στην έδρα του Αγρότη, ο οποίος δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά σίγουρα θα περιμένει με άγριες διαθέσεις τους Διμηνιώτες και θα παίξει με μοναδικό στόχο τη νίκη.
Ο Θάνος Θεοδώρου δε θέλει να σκέφτεται το τι έγινε στο παιχνίδι του α’ γύρου και επιθυμία του είναι η ομάδα να παρουσιάσει το ίδιο καλό πρόσωπο που συνηθίζει στους τελευταίους αγώνες, παίρνοντας κι ένα θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε όπως όλα δείχνουν ο κ. Θεοδώρου θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στον πάγκο της ομάδας, ξεκινώντας από τώρα βήμα-βήμα το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Επομένως είναι και ένα κριτήριο η διάθεση που δείχνουν στα τελευταία αδιάφορα βαθμολογικά παιχνίδια οι παίκτες του ενόψει της νέας χρονιάς. Η αποστολή του αυριανού παιχνιδιού αποτελείται από τους: Κωνσταντάκο, Μόσιο, Νάνο, Γκέρτσο, Α. Χονδρό, Γ. Χονδρό, Χαριτίδη, Παναγιωτίδη, Κότσκα, Γεωργούλα, Καραπλιάγκο, Μπριάζνα, Ντουκώλη, Αραμπατζή, Ζαρκάδα, Πολυβρόχο, Παρίση, Τσουκάλη, Παπαευαγγέλλου, Σπυρόπουλο και Ζαχαράκη. Άρχοντας της αναμέτρησης θα είναι ο Ψυχούλας από το σύνδεσμο Εύβοιας με βοηθούς τους Ματσούκα και Μουζεκιάρη.
Ρεπό και φιλικό
Ρεπό θα κάνει ο Πύρασος αυτή την αγωνιστική, ενώ χθες η ομάδα έδωσε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Αλμυρού. Ο προπονητής, Λάκης Μπακάλης είδε αυτά που ήθελε από το χθεσινό φιλικό και «τσέκαρε» την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του. Εξάλλου αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες ανανεώσεις με παίκτες, που φέτος υπήρξαν βασικοί συντελεστές της πορείας της ομάδας, μετά τους Αρσένο, Γκάγκα, Αποστολίδη, Στεφανή, Νούσια και Κίτσο.
Η 28η αγωνιστική
Αγρότης Λιαν.-ΑΕ Διμηνίου
Λαμία-Καρδίτσα
Πυργετός-Ελλασόνα
Βελούχι-Ατρόμητος Σπερχειθαδας
Μετέωρα-Τύρναβος
Μουζάκι-Απόλλων Λ.
Αστέρας Ιτέας-Βράχος Καστρακίου 0-3 α.α.
Ρεπό: Πύρασος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου