Στο Βόλο τη Δευτέρα ο Χρ. Σταϊκούρας

Τελευταία ενημέρωση: 2016-06-04, 14:50:19
Στο Βόλο τη Δευτέρα ο Χρ. Σταϊκούρας

Στο Βόλο θα βρίσκεται τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, ο Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της ΝΔ, βουλευτής Φθιώτιδος κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο κ. Σταϊκούρας θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε συγκέντρωση που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ, στις 7.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «VOLOS PALACE», και θα παρουσιάσει την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για τη φορολογική μεταρρύθμιση, «για να αλλάξει το κλίμα και να αναπνεύσει η οικονομία», όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της ΝΟΔΕ.

Αναφορικά με τη διοργάνωση της εκδήλωσης και τη θεματολογία που επιλέχθηκε να αναπτυχθεί, από την ΝΟΔΕ Μαγνησίας αναφέρεται ότι: «Η Ελληνική οικονομία επί 15 μήνες, όπως όλοι οι ποσοτικοί δείκτες καταδεικνύουν, παλινδρομεί «βυθιζόμενη».

Η κατάσταση επιδεινώνεται και η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση η οποία αποπνέει εμπιστοσύνη και σταθερότητα.

Ξεκινήσαμε τη συστηματική διαμόρφωση του κυβερνητικού μας προγράμματος, με τη συμμετοχή της κοινωνίας και άξιων στελεχών της αγοράς, της ακαδημαϊκής κοινότητας, των επαγγελματικών χώρων.

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με τους άξονες που τέθηκαν στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας το περασμένο Σάββατο στο Βόλο, οργανώνουμε την πρώτη πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον Συντονιστή Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Φθιώτιδος κ. Χρήστο Σταϊκούρα».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
8
=