ΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Βόλου: Οι συκοφάντες να ζητήσουν συγγνώμη από τους πολίτες

δήμος-βόλου-οι-συκοφάντες-να-ζητήσουν-837900

Ανακοίνωση σε έντονο ύφος και με σκληρούς χαρακτηρισμούς εκδόθηκε σήμερα από το Δήμο Βόλου, μετά τις αποφάσεις της Εισαγγελίας Βόλου, που δημοσιοποίησε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, να τεθούν στο αρχείο ως αβάσιμες οι υποθέσεις καταγγελιών για κακοποίηση σκυλιών στο Καταφύγιο Αδεσπότων του Δήμου και για ρύπανση του Παγασητικού Κόλπου από τη διοχέτευση στον Ξηριά μερικώς επεξεργασμένου λύματος του Βιολογικού Καθαρισμού, λόγω βλάβης στη Μονάδα.

Ο Δήμος Βόλου στρέφεται κατά όσων κινδυνολογούσαν, δυσφημίζοντας –όπως αναφέρεται- την πόλη πανελλαδικά και τους καλεί να ζητήσουν συγνώμη από τους πολίτες και «να ομολογήσουν γιατί τα έκαναν όλα αυτά σε βάρος της κοινωνίας».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δήμου Βόλου έχει ως εξής: “Δυσφήμισαν και εξευτέλισαν το Βόλο, κατέστρεψαν επαγγελματίες, ταπείνωσαν μια ολόκληρη κοινωνία και όλα αυτά εν ονόματι της εμπάθειας, του μίσους και της ιδιοτέλειας, που τους χαρακτηρίζει! Και αναφερόμαστε βέβαια σε όλο αυτόν τον εσμό των διαπλεκόμενων πολιτικών απατεώνων και των δημοσιογραφικών σκουπιδιών, που τους υπηρετούν, που δεν δίστασαν για τα άνομα συμφέροντα τους να επιχειρήσουν να καταστρέψουν την πόλη μας, δυσφημίζοντάς την σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό (!) με αβάσιμες και ψεύτικες καταγγελίες για ρύπανση του Παγασητικού και για κακοποίηση των αδέσποτων ζώων!

Και έρχεται τώρα η Δικαιοσύνη, δια της Εισαγγελίας Βόλου, και όχι μόνο δεν ασκεί διώξεις, όχι μόνο δεν παραπέμπει τις υποθέσεις σε ακροατήριο, αλλά τις θέτει στο αρχείο, σημειώνοντας ότι όσα καταγγέλθηκαν είναι αστήριχτα και αναπόδεικτα και δεν αποδεικνύονται από τα πραγματικά περιστατικά και τα στοιχεία που προσκομίστηκαν!

Αλήθεια όλοι αυτοί οι άθλιοι υπηρέτες του συστήματος της διαπλοκής, που «βούλιαξαν» πέρυσι τέτοια εποχή την οικονομία μας, με δημοσιεύματα του τύπου «Βόθρος ο Παγασητικός» ή που εμφάνιζαν την ιδιαίτερη πατρίδα μας σαν τόπο κατοικίας αγρίων και βασανιστών – σαδιστών, με αναφορές για δήθεν κολαστήρια ζώων και άλλες τέτοιες βρομιές και αισχρά ψεύδη, έχουν την παραμικρή ευαισθησία, την ελάχιστη τσίπα, να ζητήσουν συγγνώμη, για όσα έπραξαν;

Όχι από τη Δημοτική Αρχή, που η βρομιά και η αθλιότητά τους, δεν την αγγίζουν, αλλά από τους συμπολίτες μας, που πλήγηκαν και ταπεινώθηκαν από την ρυπαρή ηθικά συμπεριφορά τους;

Έχουν το σθένος να αποκαταστήσουν την αλήθεια και να ομολογήσουν γιατί τα έκαναν όλα αυτά, επαναλαμβάνουμε σε βάρος της κοινωνίας, όταν είχαν τις διαβεβαιώσεις ότι όσα «κατήγγειλαν» δεν ισχύουν, όχι από εμάς, αλλά από τις αρμόδιες υπηρεσίες και ανεξάρτητα πιστοποιημένα εργαστήρια;

Ρητορικά τα ερωτήματα, γιατί η απάντηση είναι – δυστυχώς – δεδομένη.

Γιατί αν, όλοι αυτοί, είχαν στοιχειώδη ευθιξία και αγάπη γι’ αυτή την πόλη, θα έπρεπε από καιρό να κρύβονται σε λαγούμια και όχι να κυκλοφορούν κάνοντας τους τιμητές των πάντων… Οι άθλιοι!

Γιατί αν λειτουργούσαν με υπευθυνότητα και σοβαρότητα δεν θα έχανε ο Βόλος, τα τελευταία χρόνια, ένα τεράστιο κομμάτι της δυναμικής του, καθιστάμενος μια πόλη όπου μερικές δεκάδες «οικογενειών» ευημερούν και οι υπόλοιποι απλώς… παρατηρούν.

Με αφορμή, λοιπόν, τα δύο τελευταία κρούσματα – αποδείξεις των πραγματικών προθέσεων όλων αυτών που πολεμούν λυσσαλέα, με ιδιοτελείς επιδιώξεις και εμπάθεια τη Δημοτική Αρχή του Βόλου, απευθυνόμενοι στους πολίτες του Βόλου τους διαβεβαιώνουμε ότι εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας, με πάθος, αγάπη και διάθεση προσφοράς, για να διασώσουμε ό,τι είναι δυνατόν, μετά τα ερείπια που αυτοί άφησαν πίσω τους.

Ο Βολιώτικος λαός όλα αυτά τα πολιτικά απομεινάρια της διαπλοκής, τα έστειλε, με την ψήφο του, στα σπίτια τους και ανέθεσε σε μας να οδηγήσουμε την πόλη στο μέλλον. Και θα τον δικαιώσουμε, φέρνοντας την πόλη μας εκεί που δικαιούται, εκεί που της αξίζει.

ΥΓ. Προς όλους αυτούς τους “πικραμένους” και αποτυχημένους πολιτικούς μια συμβουλή: Σταματήστε τις ανώνυμες καταγγελίες, δίκην κοινών ρουφιάνων και χαφιέδων! Δεν πλήττετε εμάς, αλλά την πόλη.! Εμάς θα μας κρίνουν οι πολίτες με βάση το έργο μας και όχι τις βρομιές και τις συκοφαντίες σας”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου