ΤΟΠΙΚΑ

Βραδινή κρουαζιέρα για 1.500 Βολιώτες (φωτο)

βραδινή-κρουαζιέρα-για-1-500-βολιώτες-φωτ-838206

Εν πλω με το «Express Σκιάθος» της Hellenic Seaways στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ναυτικής εβδομάδας

Βραδινή κρουαζιέρα στα νερά του Παγασητικού κόλπου απόλαυσαν 1.500 περίπου Μαγνησιώτες, στο πλαίσιο της προχθεσινής, τέταρτης ημέρας των εκδηλώσεων της Ναυτικής Εβδομάδας που πραγματοποιείται στο Βόλο με πρωτοβουλία του πολιτιστικού φορέα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Μαγνήτων Κιβωτός» και τη συνεργασία πολλών φορέων του Βόλου.

Οι συμμετέχοντες προσήλθαν νωρίτερα και με απόλυτη τάξη προκειμένου να επιβιβαστούν στο «Express Σκιάθος», το οποίο διατέθηκε δωρεάν από την Hellenic Seaways, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ναυτικής Εβδομάδας. Προχθές το βράδυ, το «Express Σκιάθος» της Hellenic Seaways, με καπετάνιο τον Πλοίαρχο κ. Αθανάσιο Κομπογιάννη, υποδέχτηκε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «Μαγνήτων Κιβωτού», για μια ξεχωριστή βραδιά. Ανάμεσα στους επιβάτες ήταν ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο Αρχιπλοίαρχος Λ. Σ. κ. Κωνσταντίνος Δεμερτζής, Διοικητής της 4ης Περιφερειακής Διοικήσεως του Λιμενικού Σώματος, ο Λιμενάρχης Πλοίαρχος Λ. Σ. κ. Εμμανουήλ Κανάλης, ο κ. Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, πρόεδρος του ΟΛΒ, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση της κρουαζιέρας.

Ο κ. Ιγνάτιος καλωσόρισε όλους τους συμμετέχοντες στον περίπλου του Παγασητικού, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του στόχου.

Ο κόσμος κατέκλυσε όλους τους χώρους του πλοίου, απολαμβάνοντας την δίωρη περιήγηση στον Παγασητικό, που διανθίστηκε μουσικά από ομάδα Βολιωτών καλλιτεχνών.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του περίπλου του Παγασητικού, η Ζωή Τζαλαβρέτα, ο Ζαφείρης Κουκουσέλης, ο Νίκος Αλεξίου και ο Δημήτρης Μπεφάνης, ανέλαβαν την ψυχαγωγία των επιβατών, με τραγούδια αφιερωμένα στη θάλασσα.

Νωρίτερα, στον Εκθεσιακό χώρο του ΟΛΒ, εγκαινιάστηκε η Εκθεση «Ναυτική Παράδοση στο Αιγαίο – Ταρσανάδες και Σκαριά», η οποία θα παραμείνει ανοιχτή προς το κοινό μέχρι τις 12 Ιουνίου και είναι ανοιχτή για το κοινό 9.00 – 13.00 και 18.00 – 21.00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου