ΤΟΠΙΚΑ

Πέθανε σε ηλικία 62 χρόνων ο Αλέκος Μωραΐτης

πέθανε-σε-ηλικία-62-χρόνων-ο-αλέκος-μωρα-838215

Μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Νοσοκομείο Βόλου ο Αλέκος Μωραΐτης σε ηλικία 62 χρόνων, συνταξιούχος εργαζόμενος της ΑΓΕΤ Ηρακλής.

Ο άτυχος Αλέκος Μωραΐτης, αδερφός της συμβούλου της Δημοτικής Ενότητας Βόλου Κατερίνας Αναστασιάδου – Μωραΐτη, απεβίωσε μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από λίγες μέρες και νοσηλεύονταν στο Αχιλλοπούλειο.

Ο Αλέκος Μωραΐτης τα τέσσερα τελευταία χρόνια είχε προσβληθεί από την επάρατη νόσο όμως έδινε με περισσή δύναμη και πάθος τη μάχη για τη ζωή. Δυστυχώς όμως το ανεύρυσμα στον εγκέφαλο στάθηκε τελικά μοιραίο και προχθές άφησε την τελευταία του πνοή σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του και σε όσους τον γνώριζαν.

Ο 62χρονος διακρίνονταν για τα φιλανθρωπικά του αισθήματα και την πολυσχιδή προσφορά του σε αναξιοπαθούντες τους οποίους συνέδραμε μέχρι και τις τελευταίες μέρες πριν καθηλωθεί από το εγκεφαλικό επεισόδιο που του στοίχισε τελικά τη ζωή.

Αύριο Κυριακή στις 5.30 το απόγευμα συγγενείς και φίλοι θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγ. Ονουφρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου