ΤΟΠΙΚΑ

Βάνδαλοι καταστρέφουν αυτοκίνητα!

βάνδαλοι-καταστρέφουν-αυτοκίνητα-851206

Εχουν χάσει τον ύπνο τους ιδιοκτήτες Ι.Χ αυτοκινήτων στη Νέα Ιωνία και σε άλλες περιοχές το τελευταίο διάστημα εξαιτίας φθορών που προκαλούν άγνωστοι στα αυτοκίνητά τους.
Τα κρούσματα το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχουν αυξητική τάση, αφού σε αρκετά συνεργεία αυτοκινήτων οι ιδιοκτήτες προσφεύγουν πλέον ανά δεύτερη ημέρα, προκειμένου να αποκαταστήσουν φθορές που έχουν να κάνουν είτε με γρατσουνίσματα κατά μήκος όλου του αμαξώματος, είτε με σκισμένα ελαστικά και σπασμένα σπόιλερ.
Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε στην περιοχή του Ξηρόκαμπου, στην οδό Θεράποντος. Ανυποψίαστος ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ ξύπνησε το πρωί και αντίκρισε το αυτοκίνητό του γδαρμένο σε όλο το αμάξωμα και μάλιστα σε πολύ μεγάλη επιφάνεια.
Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες που έπεσε θύμα τέτοιας φθοράς, με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές προκειμένου να καταγγείλει το γεγονός.
«Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Λες και έχουν βάλει στο μάτι διάφορα αυτοκίνητα» επεσήμανε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Μ.Κ., που χωρίς να το θέλει μπήκε σε μία περιπέτεια καθώς οι ζημιές θα πρέπει να αποκατασταθούν, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για την οικονομική επιβάρυνση που υφίσταται ο καθένας σε μία περίοδο που ούτως ή άλλως ο οικογενειακός οικονομικός προγραμματισμός έχει ανατραπεί.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με την ίδια μανία το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί και άλλα παρόμοια περιστατικά, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τους περίοικους περιφερειακών συνοικιών, που μέχρι σήμερα είχαν συνηθίσει να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους έξω από τις κατοικίες στο δρόμο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου